beste matras van 2012

- 10 jaar volledige garantie
- 45 dagen proefslapen

- Medische kwaliteit schuim
- Gratis bezorgd

Reeds meer dan 36.000 tevreden klanten gingen u voor.
Neem gerust contact met ons op

9.5 RHF Ervaringen
249 reviews op trustpilot

Lees alle reviews over RHF
Eerste indruk
8,7
Service
9,2
Prijs / kwaliteit
8,8NU €150 korting Vanaf €649
RHF20 Comfort Eco matras met 10 jaar garantieRHF21 Comfort De Luxe matras 30 dagen gratis thuis uitproberen Irisette koudschuim pocket matras

Het Irisette koudschuim pocket matras is het eerste pocket matras in Nederland zonder metaal.

Het Irisette koudschuim pocket matras is een geweldig koudschuim matras dat aan beide zijdes beslaapbaar is. Het matras is circa 22 centimeter dik en heeft aan 1 zijde het speciaal ontwikkelde Rhombo Therm HR55 koudschuim (wat steviger) en 1 zijde een HR55 koudschuim blokprofiel (wat zachter). De tijk is van een luxe katoenvelours en ruim 200 gram gewatteerd met comfort schuim. De middenzijde van het matras is gevuld met allemaal cilinders van koudschuim die voor een perfecte drukverdeling zorgen. De cilinders zijn van volledig koudschuim en zijn in 7 comfortzones verdeeld in de kern.


NU €50 korting Vanaf €391
RHF21 Comfort De Luxe matras met 10 jaar garantieRHF21 Comfort De Luxe matras 30 dagen gratis thuis uitproberen Koudschuim matras Comfort De Luxe

Ons best verkochte koudschuim matras - RHF25 De Luxe matrasDe Comfort De Luxe is voorzien van een kern van koudschuim met een HR-60 dat zorgt voor dat buitengewone, comfortabele gevoel van slapen.

Deze HR-60-koudschuim heeft een opencelstructuur en is medisch gekwalificeerd. De koudschuim kern van de matras is geprofileerd waardoor het ventilerend vermogen optimaal is en er een zevenvoudige multizoneverdeling ontstaat.
De densiteit van HR-60 garandeert een comfortabele slaapbeleving en zorgt voor een subtiele gewichtsverdeling; onder andere door de stevige middensector en de soepele en flexibele schouderzonde. De afritsbare tijk is antiallergisch en doorgestikt met 500 gr/m² vochtregulerende vulling.

Koudschuim matrassen


Bekijk de koudschuim informatie video

Als er nou één materiaal geschikt is om matrassen van te maken dan is het wel koudschuim. Koudschuim heeft niet alleen alle eigenschappen die belangrijk zijn voor het maken van een goed matras maar deze zijn dan ook nog eens veel beter dan het gemiddelde pocketveren en polyether matras. Koudschuim is veerkrachtig, duurzaam en heeft een perfect ventilerend vermogen.

Door de open celstructuur heeft koudschuim een goed ventilerend vermogen en blijft het relatief koel. Daarnaast is de celstructuur van koudschuim grillig wat inhoud dat de cellen allemaal verschillende maten hebben. Hierdoor druk je niet alle cellen dicht als er druk op wordt uitgeoefend waardoor het blijft ventileren (ademen). In ons vochtige klimaat is het ventilerend vermogen van een matras belangrijk daar het anders snel klam en warm kan worden in bed.

De veerkracht van koudschuim wordt uitgedrukt in een HR (High Resilience) waarde. De veerkracht van koudschuim is bijzonder goed vooral als het getal van de HR hoog is. Vanaf een HR 40 is het koudschuim goed om als matras te dienen maar hoe hoger hoe beter.

Nog een voordeel van koudschuim is dat koudschuim een egale tegendruk geeft en niet, zoals bij veel pocket matrassen, delen heeft die harder en zachter zijn. Door de ongekende veerkracht biedt koudschuim veel ondersteuning.

Verder is koudschuim volledig antiallergeen en is het gunstig voor het behoud van de gezondheid vanwege de ongunstige omgeving voor huisstofmijten. Ook is koudschuim recyclebaar en worden er geen cfk’s gebruikt in het productie proces welke een negatief effect hebben op de ozonlaag.

Toch zijn er behoorlijke kwaliteit verschillen tussen koudschuim waardoor het niet gezegd is dat u per definitie een goed koudschuim matras koopt als u voor koudschuim kiest. Helaas is de kwaliteit van koudschuim moeilijk te beoordelen maar een hoge HR (bijvoorbeeld een HR 50 of hoger) is meestal een indicatie dat het om een kwalitatief goed koudschuim gaat.

Matras

Nieuw matras
Beste matras
Traagschuim matras
Matras matrassen test
Matras thuisbezorgd
Goed matras
Ervaring RHF
Matras online kopen
Rugklachten
Matrassen test

Matrassen

Matrassen ad matras anti decubitus
Nieuwe matrassen
Nasa matras kindermatras
Boxspring tweedehands matras
Matrassen uitproberen
Koudschuim matrassen
Best verkochte matras
Matrassen vergelijken
Slaapproblemen - kruik - dekbed - slaapkamer

Collectie van RHF

Proefslapen
Budget matras
Original Support matras
Premium Support matras
RHF Bedbodems
RHF Hoofdkussens
Topmatras / oplegmatras
Waterbed


Veel gezocht op RHF

Coolmax, Traagschuim matras, slaapkamer , matras, fibromyalgie, Kindermatras, boxsprings, Best verkochte matras, pocket matras, nasa schuim,

Matras Pont dAmour: Een pont dAmour is een schuimrubber wig die ervoor zorgt om 2 losse matrassen met elkaar te verbinden en zo de naad tussen de matrassen niet te voelen. Door middel van een pont d'amour heeft u dus geen last meer van de naad tussen de matrassen.

Pocket matras: stalen veren, non woven synthetische pocket zakjes, schuimrubber omlijsting, afdekplaten van verschillend schuimrubber, jute, en een matras tijk

RHF is aangesloten bij het CBW Het CBW is de brancheorganisatie voor ondernemers in de wonen branche die belangen behartigt voor de consument

RHF is lid van de Centrale Bond MeubelfabrikantenDe Centrale Bond van Meubelfabrikanten is de belangenbehartiger voor de Nederlandse meubelbranche – sinds 1912.

RHF voldoet aan het Q-Shops keurmerkVeilig en betrouwbaar: Deze webshop met het keurmerk geeft u betrouwbaarheid Het Thuiswinkel Certificaat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Matrassen worden zo milieuvriendelijk gemaaktQshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren.

Matrassen worden zo milieuvriendelijk gemaaktOnze bedbodems zijn gecertificeerd door TÜV. Dit betekent dat dit product veilig en gebruiksvriendelijk is.

Matrassen met ISO CertificatieChris Nederhorst is matrassen specialist in het Project Smart Sleep op de TU van Eindhoven. Smart sleep werkt aan het oplossen van slaap problemen zonder gebruik te maken van slaapmiddelen.

RHF is sponsor van TU-DelftHet LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn. Het LGA Kwaliteit Certificaat biedt u een grondig getest matras.

Matrassen betalen met iDealRHF werkt samen met de TU delft aan het project “Auto van de toekomst”. RHF is de leverancier van de schuimen in de zittingen van deze nieuwe auto.

Matrassen betalen met PayPalRHF werkt samen met Philips aan een medisch project waarbij de nieuwste snufjes op het gebied van matrassen worden toegepast.

Matras afrekenen met Pin bij afleveringHet laatste ziekenhuis dat wij traagschuimmatrassen mochten leveren is het Bronovo ziekenhuis in Den Haag.

Matrassen gemaakt met Dankbaarheid en LiefdeRHF werkt op basis van negen morele uitgangspunten: Menselijkheid: Win win win, Comfort en kwaliteit, RHF Prijzen en marketing, Integriteit, Innovatie, Verantwoordelijkheid, Eco-bewust, RHF Royal Health Foam