beste matras van 2012

- 10 jaar volledige garantie
- 45 dagen proefslapen

- Medische kwaliteit schuim
- Gratis bezorgd

Reeds meer dan 36.000 tevreden klanten gingen u voor.
Neem gerust contact met ons op

9.4 RHF Ervaringen
254 reviews op trustpilot

Lees alle reviews over RHF
Eerste indruk
8,7
Service
9,2
Prijs / kwaliteit
8,9 

NIEUWS GERELATEERD:

Klik op de rss-feed van Royal Health Foam om het laatste nieuws automatisch te ontvangen.
Informatie over pers berichten en/of publiceren klik hier.

RSS Feed van RHF NieuwsGebruiksvriendelijke rss

VOEG RHF NIEUWS AAN IGOOGLE
Voeg RHF nieuws toe aan uw persoonlijke startpagina van Google.

Add to Google Reader or Homepage

 

Laatste nieuws

RHF verkozen als beste bedrijf van 2013
RHF is verkozen als beste bedrijf van 2013 door allebedrijvenin.nl

RHF winnaar Bedrijven Award 2013.Met veel plezier willen wij u mededelen dat, van meer dan 30.000 bedrijven die mee hebben gedaan, u winnaar bent geworden van de Bedrijven Award 2013.

Op de website www.allebedrijvenin.nl hebben onze klanten Royal Health Foam de hoogst mogelijke beoordeling gegeven op het gebied van Eerste indruk, Service en de Prijs/kwaliteitverhouding. Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze klanten ons beoordeeld hebben met een 9!
Wij willen al onze klanten bedanken voor de feedback en wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Ook voor onze toekomstige klanten staan wij klaar met dezelfde service en kwaliteitsproducten.

Bekijk de recensies van Royal Health Foam
 Geplaatst op 20/03/2014
Het best verkochte matras van 2013
het beste verkochte matras van 2013

De RHF25 Premium Support is een traagschuim matras dat wij het meest verkopen en het minst terug krijgen. Dit is een matras dat dus ontzettend goed bevalt. Wij kunnen inzien welke matrassen relatief veel terugkomen en welke weinig. De Premium Support matras is met kop en schouders ons beste matras. Wij zijn dan ook werkelijk trots op dit matras aangezien dit matras alles in huis heeft waar wij voor staan:
Comfort, kwaliteit en een scherpe prijs.

Bekijk het matras en probeer het matras gratis zelf thuis uit
 Geplaatst op 23/01/2014
RHF ontvangt certificaat matrasrecycling
RHF ontvangt certificaat 100% matrasrecycling
 Geplaatst op 19/12/2013

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Volgende >>

Over RHF matrassen

Traagschuim
Matras dekbed
Bedrijfsvisie Drukverlagende matrassen
Certificaties - hotel matrassen
Matrassen informatie
RHF Ervaring - middagslaap
Nieuw matras - Bed and Breakfast
Beste matras Rugklachten
Traagschuim matras | Matrassen vergelijken
Matras thuisbezorgd
Goed matras kruik
Slaapproblemen slaapkamer


Matrassen van RHF

RHF Producten
RHF Matrassen - Boxspring
Budget matras RHF21
Original Support matras RHF23
Premium Support matras RHF25
Evolution ballenmatras RHF25
Matrassen vergelijken
Nieuwe matrassen
Nasa matras - Matras online kopen
Matrassen uitproberen
Koudschuim matrassen
Matrassen testNieuws

Uitvinders proefslapen nemen risico miskoop weg
“Wij zijn de eersten geweest die met gratis proefslapen begonnen in 2004”, vertelt Chris Nederhorst van de Scheveningse matrassenfabriek Royal Health Foam. Hij krijgt pretogen als hij doorgaat met vertellen hoe hij tegen de stroom in is gegaan:
“De hele markt was er tegen. Mijn leveranciers waren boos, omdat zij vonden dat er sprake was van oneerlijke concurrentie. Maar eerlijker kunnen we niet zijn. Wij zijn duidelijk en open naar onze klanten. Nog steeds zijn wij uniek met de bijzondere combinatie van 30 dagen proefslapen en niet-tevreden-geldterug- garantie. Dus mensen krijgen geen waardebonnen of iets dergelijks als de matras niet bevalt!”.
In de showroom aan de Soetensstraat en op de website is een koopjeshoek waarop de retour gekomen matrassen staan. Deze gaan met een buitengewone korting direct in de uitverkoop. “Dit zijn matrassen, waarbij achteraf de voorkeur uit was gegaan naar een wat hardere of juist iets zachtere matras. Een matras via internet bij RHF kopen is 100% risicovrij.

Toch kunnen mensen ook in de showroom een matras uitproberen. Bij ons komen soms mensen die urenlang op de matras liggen om deze uit te proberen. Helaas biedt dat geen enkele uitsluiting over het al dan niet prettig slapen. Tijdens het slapen kom je op een ander bewustzijnsniveau. Alleen door echt, thuis op de matras te slapen weet je zeker of je ook gedurende de hele garantietermijn van 10 jaar prettig zal slapen.”
Het is duidelijk te merken dat Chris een bevlogen ondernemer is die alle innovaties op het gebied van matrassen volgt en bijdraagt aan nieuwe ontwikkelingen in matrassenland. Deze bevlogenheid komt tot uitdrukking
in lekkere, veilige, comfortabele matrassen van topkwaliteit. Bekende Nederlanders hebben RHF ook al naar tevredenheid weten te vinden. Kijk op de website naar hun ervaringen!

Site: www.healthfoam.com | Originele artikel krant Posthorn zie: Uitvinders Proefslapen.pdf
0 Comments
Posted on 23/02/2012 by C. Nederhorst
Lees meer

Veel gezocht op RHF

Coolmax, Traagschuim matras, slaapkamer , matras, fibromyalgie, Kindermatras, boxsprings, Best verkochte matras, pocket matras, nasa schuim,Best verkochte matras
Matrassen vergelijken
E-smog
Topmatras / oplegmatras

RHF is aangesloten bij het CBW Het CBW is de brancheorganisatie voor ondernemers in de wonen branche die belangen behartigt voor de consument

RHF is lid van de Centrale Bond MeubelfabrikantenDe Centrale Bond van Meubelfabrikanten is de belangenbehartiger voor de Nederlandse meubelbranche – sinds 1912.

RHF voldoet aan het Q-Shops keurmerkVeilig en betrouwbaar: Deze webshop met het keurmerk geeft u betrouwbaarheid Het Thuiswinkel Certificaat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Matrassen worden zo milieuvriendelijk gemaaktQshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren.

Matrassen worden zo milieuvriendelijk gemaaktOnze bedbodems zijn gecertificeerd door TÜV. Dit betekent dat dit product veilig en gebruiksvriendelijk is.

Matrassen met ISO CertificatieChris Nederhorst is matrassen specialist in het Project Smart Sleep op de TU van Eindhoven. Smart sleep werkt aan het oplossen van slaap problemen zonder gebruik te maken van slaapmiddelen.

RHF is sponsor van TU-DelftHet LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn. Het LGA Kwaliteit Certificaat biedt u een grondig getest matras.

Matrassen betalen met iDealRHF werkt samen met de TU delft aan het project “Auto van de toekomst”. RHF is de leverancier van de schuimen in de zittingen van deze nieuwe auto.

Matrassen betalen met PayPalRHF werkt samen met Philips aan een medisch project waarbij de nieuwste snufjes op het gebied van matrassen worden toegepast.

Matras afrekenen met Pin bij afleveringHet laatste ziekenhuis dat wij traagschuimmatrassen mochten leveren is het Bronovo ziekenhuis in Den Haag.

Matrassen gemaakt met Dankbaarheid en LiefdeRHF werkt op basis van negen morele uitgangspunten: Menselijkheid: Win win win, Comfort en kwaliteit, RHF Prijzen en marketing, Integriteit, Innovatie, Verantwoordelijkheid, Eco-bewust, RHF Royal Health Foam