Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Hasena - ledikant Dream Pronto Noah

  • € 1122,00Dit mooie bed van Hasena is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dat merk je aan de stevigheid van het bed maar ook aan de solide uitstraling. Met keuze uit verschillende houtsoorten is dit mooie bed helemaal naar wens te bestellen. 

Op de eerste foto is het bed uitgevoerd met lichtgrijze stof en massief eikenhout. Op de tweede is het Pronto Dream Noah bed uitgevoerd met de donkergrijze stof en in massief notenhout. In dit bed is geen samengesteld hout zoals MDF of spaanplaat gebruikt. Dit komt de levensduur van het bed ten goede en is ook prima geschikt bij het gebruik van elektrisch verstelbare bedbodems.

Bed online bestellen

In tegenstelling tot veel andere bedden en ledikanten kan het Pronto Dream Noah bed eenvoudig online besteld worden! U kunt dit bed prima combineren met onze matrassen en bedbodems. Standaard worden geen bodems meegeleverd, op zoek naar een goede bedbodem? Bekijk hier onze bodems
Voor meer informatie of vragen kunt u natuurlijk ook bellen via 070 - 338 70 10, we helpen u graag.

Levertijd Pronto bed Noah

De levertijd van dit bed is ca 6 tot 8 weken. Het bed zal, tegelijkertijd met uw andere bestelde producten van Royal Health Foam, geleverd worden. Uiteraard bezorgen wij uw bed tot op de slaapkamer indien gewenst.

Bekijk of schrijf een review

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed