Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Ledikant Cocoon


Geborgenheid door design

Het ledikant Cocoon geeft een gevoel van geborgenheid en veiligheid door de unieke ronde lijnen. Het ontwerp biedt daarnaast ook genoeg plek om dingen neer te leggen en om op te zitten.

Het ledikant met het ronde hoofbord nodigt uit om lekker te gaan zitten en helemaal tot rust te komen. Daarnaast geven de haast ontzichtbare chromen schotelpoten de illusie dat het bed in de ruimte zweeft.

Op zoek naar nog meer luxe? De Cocoon is ook te verkrijgen in verstelbare variant. Hierdoor kunt u met een druk op de knop uw bed in de gewenste houding plaatsen. Het hoofd- en voeteneinde zijn individueel of tegelijkertijd te bedienen met een bedraadde of draadloze afstandsbediening.

Het ledikant Cocoon is verkrijgbaar in 160 cm en 180 cm breed en 200 cm lang. Daarnaast kunt u kiezen uit meer dan 200 stofkleuren en afwerkingen. Om uw slaapkamer helemaal af te maken heeft u ook nog ruime keuze in bijpassende accessoires.Bestellen

Ledikant Cocoon

  • Vanaf € 4087,00


Offerte aanvragen Of stuur een mail naar info@healthfoam.com

Jouw ideale ledikant van Royal Health Foam

U slaapt het lekkerst op een volledig samengesteld bed. Vervul je wensen en creëer je eigen ledikant met talloze beschikbare opties. Met het ledikant Cocoon is vrijwel alles mogelijk. Het extravagante ledikant is te verkrijgen in meer dan 200 stofkleuren en afwerkingen

  • Extravagant ontwerp met meer dan 200 stofkleuren en afwerkingen
  • Ook verstelbaar verkrijgbaar
  • Zwevend uiterlijk door vrijwel onzichtbare poten