Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Luxe Unieke Boxsprings

Royal Health Foam levert kwalitatief zeer goede boxsprings is alle soorten kleuren en afwerkingen. De luxe boxsprings zijn leverbaar in vlakke uitvoering of in elektrisch verstelbare uitvoering. De boxspring dient als vervanging van een bedbodem en vormt een mooi geheel. De boxsprings zijn geschikt voor al onze matrassen. U kunt de boxspring van Royal Health Foam zelf samenstellen, voor meer informatie en mogelijkheden kunt u ook contact met ons opnemen.

Luxe Boxspring kopen

  • Leverbaar in meer dan 100 kleuren
  • In vlak en elektrisch verstelbaar
  • 10 jaar volledige garantie
  • Boxsprings gratis thuis bezorgd

"Stel uw ideale slaapkamer samen met Royal Health Foam: 070-338 70 10 "

Unieke boxsprings, uitzonderlijke kwaliteit, alle kleuren leverbaar!

Luxe Boxsprings:
188 producten


Echt luxe boxsprings van Royal Health Foam

Bent u op zoek naar een echt luxe boxspring? Dan bent u bij Royal Health Foam aan het juiste adres. Wij leveren prachtige boxsprings van gerenommeerde merken. Deze hebben een luxueuze uitstraling door hun unieke ontwerp, in combinatie met de strakke en kwalitatieve afwerking. In combinatie met een kwalitatief traagschuim matras of koudschuim matras zorgen deze luxe boxsprings niet alleen voor een prachtige slaapkamer, maar ook voor een fijne nachtrust.

U kunt onze luxe boxsprings volledig naar wens samenstellen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van stofkleuren en soorten, hoofdborden, poten en andere luxe accessoires. Ga voor het complete plaatje door bijvoorbeeld voor een bijpassend nachtkastje te kiezen of ga voor meer gemak met leeslampjes geïntrigeerd in het hoofdbord.

Uw luxe boxspring zelf samenstellen

Bij Royal Health Foam kunt u uw nieuwe luxe boxspring helemaal zelf samenstellen. De personalisatie van uw nieuwe bed begint bij het model en de maat. Dit is het canvas voor uw droombed. Het ontwerp van de modellen is compleet uiteenlopend. Voor ieders wens is wel een model. De meest gekozen maat boxspring is 180 x 200. Dit is een ruime tweepersoonsmaat. Met deze maat heeft u ruim slaapoppervlak en goed comfort, of u nou in uw eentje slaapt of met uw partner.

Nadat u de maat heeft gekozen, kunt u kiezen uit het ruime assortiment stoffen. Deze bestaan uit verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u zeker weet dat uw luxe boxspring mooi bij het interieur van uw kamer past.

Ook qua onderstellen is er ruime keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een onderstel met opbergruimte. Zo heeft u een plek om al uw beddengoed op te bergen op een handige plek. Met behulp van gasveren is deze opbergruimte zonder enige moeite te openen en te sluiten.

Ten slotte heeft u ruime keuze uit hoofdborden en poten. Onze hoofdborden zijn in verschillende vormen, maten en afwerkingen te verkrijgen. Daarnaast kunt u nog kiezen voor handige snufjes zoals geïntegreerde leeslampjes. Om uw nieuwe boxspring helemaal eigen te maken kunt u ook kiezen uit verschillende poten. De maat, vorm, afwerking en materiaal is helemaal uw keuze.

Nog meer comfort met een elektrisch verstelbare boxspring

Wilt u het maximale comfort uit uw luxe boxspring halen? Kies dan voor een elektrisch verstelbare variant. Door middel van fluisterstille motoren kunt u makkelijk één of meerdere delen van de boxspring verstellen.

Een elektrisch verstelbare boxspring biedt maximaal comfort en gemak. Wanneer u het fijn vindt om in bed te lezen of TV te kijken is een elektrisch verstelbare boxspring ideaal. Met één druk op de knop neemt u een comfortabele zithouding aan in bed.

Combineer uw luxe boxspring met de beste matrassen

Uw volledig samengestelde luxe boxspring verdient natuurlijk de beste matrassen. Kies daarom voor ons heerlijk comfortabele Premium Support traagschuim matras of voor ons koele ondersteunende Comfort Premium Air koudschuim matras.

Al onze matrassen zijn geschikt voor verstelbare en niet-verstelbare boxsprings. Met een boxspring én een matras van Royal Health Foam kiest u voor écht lekker slapen.

Bekijk ook: