Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Force bedbodem vlak

  • € 599,00
  • NU € 499,00

  • € 100.- euro korting


Gelijkmatige ondersteuning draagkracht tot 250Kg
Zeer goed ventilerend
14 kunststof spiraal schotels
9 cm hoog / 34 cm met poten

De Force bedbodem

Dit is een extra stevige bodem bestaande uit kwalitatief hoogwaardig kunstof (TTPE) schotel-elementen. De Force bedbodem geeft zo een volkomen egale tegendruk, ook voor zware personen. Het raakvlak met het matras is onder het volledige matras waardoor de druk volkomen egaal verdeeld wordt. De Force bedbodem is dan ook zeer vergelijkbaar met de stalen spiraalbodem alleen dan zonder het magnetische veld. De Force bedbodem is namelijk vrij van metaal. Verder is dit type bedbodem gemaakt van het kunststof TTPE wat antistatisch is. De Force bedbodem is een perfecte keus in combinatie met een traagschuim, koudschuim en of latexmatras en kan een gewicht van maar liefs 250Kg dragen. De Force bodem oogt vrij futuristisch en kan daarom ook prima vrijstaand geplaatst worden met diverse poot mogelijkheden (hout, zwart, grijs). Uiteraard is de Force bedbodem ook gemakkelijk in elk ledikant te plaatsten hoogte (9 cm). Door de egale tegendruk zorgt deze bedbodem voor een perfecte drukverdeling, goede ondersteuning en een langere levensduur van het matras.

Wilt u deze Force bodem nog meer verstevigen, of zones creëren door bepaalde gedeeltes te vserstevigen? Dat kan met de Force verstevigingsset  

Click-On bed met Force bodem

U kunt de Force bedbodem vrijstaand plaatsen, in uw bestaande bed ombouw of het speciaal ontwikkelde ophangsysteem “click-on” er omheen zetten. Het Click-On bed is speciaal ontwikkeld voor de Premium schotelbodem en de Force bedbodem en kan direct bij aanschaf besteld worden maar ook achteraf. Het Click-On ledikant komt aan de bedbodems te hangen. Het Click-On ledikant is leverbaar in twee verschillende stoffen (Skai en alcantara) en diverse kleuren waardoor uw bed en slaapkamer de uitstraling krijgt die u wenst.
Het Click-On bedsysteem is zeer eenvoudig te monteren en staat dan ook in een handomdraai.


Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Gerelateerd: spiraalbodem