Corona maatregelen: Levertijden zijn onveranderd (2 à 3 weken) Showroom open, max 8 personen tegelijk Bel gerust: 070 - 338 7010
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Corona maatregelen
Royal Health Foam matrassen
Persoonlijk advies: 070 338 7010
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Slaapbanken


Bent u op zoek naar een echte goede slaapbank? Wij hebben slaapbanken mét kwaliteit matrassen die dus niet alleen maar goed en prettig zitten maar ook heerlijk liggen. Slaapbanken zijn bijzonder praktisch als uw ruimte beperkt is maar u wel af en toe logees heeft. U maakt met een slaapbank optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte. Ook heeft u feitelijk met een slaapbank twee meubels in één, een bank en een bed. Wij hebben slaapbanken in allerlei kleuren en uitvoeringen. Zo hebben wij bijvoorbeeld slaapbanken met opbergruimte en of met een verstelbare hoofdsteun.
Onze slaapbanken zijn leverbaar in verschillende maten en met verschillende soorten stoffen. U kunt kiezen uit diverse stofkleuren en leerkleuren. Een slaapbank met opbergruimte kan heel handig zijn en biedt vaak bijzonder veel ruimte. De opbergruimte is perfect te gebruiken om het dekbed en overige bedtextiel overdag in op te bergen.

Aanbod van slaapbanken

Bij Royal Health Foam vindt u een uitgebreid aanbod van slaapbanken in meerdere stijlen, kleuren en maten. Ook hebben wij zowel éénpersoons als tweepersoons slaapbanken die over dwars of in de lengte beslaapbaar zijn. Als u een slaapbank gaat kopen is het belangrijk dat u niet alleen let op de grootte, vorm en kleur maar ook of u de slaapbank iedere nacht wilt gebruiken of alleen voor zo af en toe. Het matras is natuurlijk bepalend voor het lig-comfort en niet iedere slaapbank is geschikt voor dagelijks gebruik.

Echt goed slapen op een slaapbank

Normaal gesproken is een slaapbank een bank waar je op zit maar als het nodig is ook op kan slapen. Bij Royal Health Foam is een slaapbank echt ontworpen om fijn en goed op te slapen. Het is voor meerdere slaapbanken van ons mogelijk deze met een traagschuim matras en of met een koudschuim matras uit te voeren. Ook is het bij meerdere van onze slaapbanken mogelijk de stevigheid van het matras te kiezen. Standaard worden de matrassen van onze slaapbanken uitgevoerd in koudschuim in de Medium stevigheid.

Maten van slaapbanken

Onze slaapbanken zijn leverbaar in verschillende maten. De maat die u het beste kiest hangt af van de voor beschikbare ruimte. We hebben zowel een één persoonsmaat slaapbank als twee persoonsmaten. Een één persoons slaapbank  lijkt meer op een flinke stoel dan op een bank. Een klein slaapbankje kan natuurlijk heel handig zijn als u uw bankstel wilt uitbreiden. Een twee tweepersoonsslaapbank is qua grote net zo groot als een normale twee- of kleine driezitsbank. Maar er zijn ook slaapbanken die je in een hoek opstelling kan plaatsen. Dit zijn zogenaamde hoekslaapbanken. Gedurende de dag biedt is deze zithoek genoeg ruimte om fijn te ontspannen en ’s avonds verander je hem in een heerlijk comfortabel tweepersoonsbed.

Gifvrije slaapbank

Schadelijke stoffen en hebben een negatief effect op onze nachtrust. Schone frisse lucht heeft een positief effect op onze nachtrust. De slaapbanken die wij leveren zijn vrij van gifstoffen zoals Anti-huisstofmijt en brandvertragers. Dit is bijzonder belangrijk want dit zijn giftige stoffen die in onze optiek totaal niet thuishoren in een slaapkamer, slaapbank of matras. Maar ook het gebruik van spaanplaat en schadelijke verfstoffen wordt bij al onze slaapbanken vermeden.

Ruimtebesparende slaapbank

Met een ruimtebesparende slaapbank van Royal Health Foam bespaart ruimte en creëert u een mooie (slaap)kamer. Overdag fungeert de slaapbank als mooie en fijne designbank  en 's avonds verandert u hem naar een heerlijk comfortabel bed. De meeste slaapbanken die wij verkopen zijn gemaakt voor kleine ruimtes en werken ruimte besparend. Of je nou een bed én een bank in een kamer zet of alleen een (slaap) is een groot verschil in ruimte. Daarnaast beschikken veel van onze slaapbanken over een opbergruimte. U kunt de opbergruimte gebruiken voor het bedtextiel dat u op de slaapbank gebruikt waardoor u binnen een handomdraai van uw bank een bed maakt en andersom. De opbergruimte in een slaapbank is meestal vrij groot én binnen een handomdraai bereikbaar.

Verschillende soorten slaapbanken

Hoe werkt een slaapbank? Slaapbanken werken op verschillende manieren om het geheel om te kunnen toveren van zitten naar slapen en vice-versa. Er zijn twee verschillende systemen; bij de één kun je de rugleuning naar beneden klappen (dwarsslaap mechanisme) en bij de andere kunt u de zitting naar voren klappen (lengte slapen). Beide type slaapbanken zijn bij Royal Health Foam verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en met diverse variaties tussen de modellen.


Dwarsslaapmechanisme

  • Eenvoudig uit-klapsysteem
  • Lange levensduur
  • Meestal genoeg slaapruimte voor één persoon zonder de bank uit te hoeven klappen
  • Voor dit type slaapbank is ruimte nodig achter de bank
  • Dwarsslaap slaapbank is meestal een driezitsbank

Zitting klapt naar voren

  • Ruimte nodig aan de voorkant van de slaapbank
  • Meestal is dit een Tweezits- of driezits slaapbank
  • Let op! Voor sommige modellen moeten de zitkussens verwijderd worden
  • Zitting vouwt of klapt naar voren

Slaapbanken:
11313 producten