Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Castella Orion latex hoofdkussen

  • € 129,00Afritsbare tijk
Latex kern
Hoes wasbaar op 60°C
Hoogte 10 of 12cm

De Castella Orion is het latex kern kussen voor een optimale verlichting en ondersteuning van hoofd en nek gedurende de nacht. Ook bij een zwaardere belasting. De hoogwaardige latex kern bestaande uit 50% natuurlatex en 50% synthetische latex zorgt voor een constante en stabiele ondersteuning gedurende de gehele nacht. Door de nekinkeping aan de voorkant van het kussen sluit de Castella Orion optimaal aan op schouders en nek. Dit alles maakt de Castella Orion dan ook zeer geschikt voor mensen met schouder en/of nekklachten.

De buitenkant van de Castella Orion bestaat uit een combinatie van viscose, polyester en elastan. Viscose is een organische stof dat zijdezacht aanvoelt en uitstekend vocht absorbeert. Polyester maakt de tijk kreukelbestendig en kleurvast. De toevoeging van elastan maakt het kussen rekbaar en scheurbestendig. De latex kern kan dan ook eenvoudig uit de kussentijk worden verwijderd.

Het regelmatig luchten van uw kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het overbodig wassen van de Castella Orion kussentijk raden wij dan ook af. Transpireert u meer dan gemiddeld? Dan raden wij u een Castella molton sloop aan voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Specificaties hoofdkussen
Soort hoofdkussen Latex
Vulling 50% natuurlatex, 50% synthetisch latex
Tijk Viscose, polyester en elastan
Afmeting 60 x 40 x 10

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Gerelateerd: latex, kussen, hoofdkussen