45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Open maandag - zaterdag

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Swissa hoofdkussen

  • € 89,00
  • NU € 69,00

  • € 20.- euro korting

Katoenen tijk
Synthetische Pearl vezelbolletjes vulling
Hoes wasbaar op 60°C
Aanpasbaar in hoogte

Het Swissa hoofdkussen

Het belang van een goed en fijn kussen is groter dan de meeste mensen denken. U kunt nog zo’n fijn matras en bed hebben maar als het kussen niet klopt slaapt u nog niet echt lekker. Zorg dus voor een goed hoofdkussen dat de juiste ondersteuning biedt zodat u echt lekker kunt slapen en uitgerust en ontspannen wakker wordt. Het Swissa Pearl hoofdkussen is een anti-allergisch comfortabel hoofdkussen dat goede ondersteuning biedt. Doordat het Swissa hoofdkussen instelbaar is qua hoogte (dikte) maakt het niet uit of u op uw buik, rug of zijde slaapt. Voor al deze slaaphoudingen kan het kussen naar wens ingesteld worden. Als zij-slaper heeft u een relatief dik kussen nodig.

Daarom leveren wij het kussen standaard met maar liefs 800 gram Pearl vezelbolletjes. Als u op uw rug slaapt haalt u vulling uit het kussen en kunt u op deze manier de juiste hoogte instellen. Als u op uw buik slaapt haalt u nog meer vulling uit het kussen zodat het kussen zacht en laag wordt. Hierdoor kan het Swissa hoofdkussen voor elke slaaphouding de ideale hoogte bieden.

De tijk van het Swissa hoofdkussen is een soepele katoenen stof met een rode bies rondom. Het Swissa hoofdkussen kan naar wens gevormd (plooibaar) worden en heeft een goed opnemend vermogen. Ook blijft het kussen relatief koel en is het met vulling en al wasbaar op 60 graden (huisstofmijt dodend). Doordat het kussen gewassen kan worden met vulling en al is het hoofdkussen volledig anti-allergisch. De maat van het Swissa hoofdkussen is 60x70 cm, deze maat is de Europese standaard maat zodat uw kussenslopen netjes om het kussen passen.


Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: