Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Swissa 4-seizoenen dekbed katoen

  • € 182,50
  • NU € 162,50

  • € 20.- euro korting


Zeer luxe dekbed - Anti allergisch
100% katoenen tijk en vulling
Wasbaar op 60°C tot 95°C
Geschikt voor de droger

Het Swissa 4 seizoenen katoenen dekbed is gemaakt van 100% gesanforiseerde katoen. Door het heerlijk frisse mako katoen van de tijk en de 100% katoenen vulling is dit dekbed niet alleen comfortabel warm maar neemt het dekbed ook goed vocht op. Met een katoenen dekbed van Swissa kiest u niet alleen voor een fris en hygiënisch dekbed maar ook voor een heerlijk natuurlijk comfortabel slaapklimaat.

Het Swissa 4 seizoenen katoenen dekbed is zwaarder dan dons, maar weer minder zwaar dan wol. Met het Swissa dekbed voelt u dat er een dekbed op u ligt, maar u wordt er niet onder bedolven. Het Swissa dekbed is aangenaam doordat het zich van nature aanpast aan warmte en kou. Zo ervaart u altijd een aangename temperatuur waardoor u ongestoord heerlijk kunt slapen.

Alle Swissa dekbedden kunnen ook in de 2.20 cm lengte geleverd worden en dat betekend dat uw voeten nooit meer bloot liggen. Bovendien is het Swissa dekbed bijzonder soepel zodat deze zich perfect om uw lichaam vormt terwijl u slaapt.

Katoen is natuurlijk de nummer één in ‘moisture management’. Katoen neemt snel de warmte van het lichaam aan, ademt en ventileert uitstekend en neemt zeer goed vocht op. Swissa dekbedden zijn daarom bij uitstek geschikt voor mensen die veel transpireren. Doordat het dekbed relatief droog blijft kunnen schadelijke bacteriën, schimmels en huisstofmijt zich niet gemakkelijk in het dekbed nestelen.

Bacteriën krijgen in het 100% natuurlijke dekbed veel minder kans omdat het dekbed veel droger blijft . Hierdoor wordt de aanwezigheid van bacteriën geminimaliseerd.

Het 100% katoenen dekbed van Swissa is wasbaar op 95 graden en kan in de droger gedroogd worden op 120 graden zonder krimp.

Doordat Swissa uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige stoffen bent u er van verzekerd dat u een kwalitatief goede keus heeft gemaakt.

Het 4-seizoenen dekbed heeft een zomerdeel en een winterdeel. Het vulgewicht van het zomerdeel is circa 250 gram/m2. Het vulgewicht van het herfstdeel is circa 500 gram/m2.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: