Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Swissa onderdeken katoen

  • € 69,00
  • NU € 59,00

  • € 10.- euro korting


Zeer luxe molton - Anti allergisch
100% katoenen tijk en vulling
Wasbaar op 60°C
Geschikt voor de droger

Met de Swissa katoenen molton onderdeken beschermt u niet alleen uw matras en houdt uw matras droger, maar houdt u uw bed ook koeler en veel hygiënischer. De Swissa katoenen onderdeken is een ruim één cm dikke 100% katoenen super molton die uw bed frisser, schoner en koeler houdt. Deze luxe 100% katoenen molton onderdeken creëert een fris en schoon slaapklimaat en houdt u uw matras schoon. De Swissa Molton onderdeken is ook anti allergisch. Mensen met een huisstofmijt allergie kunnen veel baat hebben met de Swissa molton onderdeken. De Swissa onderdeken is namelijk wasbaar op 60 graden (huisstofmijt dodend) en kan in de droger gedroogd worden op 120 graden zonder krimp.

De fijn geweven tijk van de Swissa Molton onderdeken is gemaakt van 100% katoen en voelt zijdezacht aan. Daarnaast is de tijk zeer fijn geweven (zoals Nomite) zodat huisstofmijten niet naar binnen kunnen dringen.  Mensen met een huisstofmijt allergie kunnen hierdoor ook prima op de Swissa Molton onderdeken slapen en houden het bed huisstof vrij.

De Swissa Molton onderdeken zorgt voor een gezonder, schoner en frisser slaapklimaat. De onderdeken kan op 60 graden worden gewassen wat voldoende is om huisstofmijt te doden.

Het gebruiken van een goede extra dikke molton is absoluut aan te raden. De Swissa molton onderdeken is 8 x zo dik als een gewone molton. De Swissa molton onderdeken heeft als eigenschap dat deze bijzonder goed vocht opneemt. Onze molton onderdeken beschermt, door de hoge vochtopname, uw matras tegen de gevolgen van vocht en zorgt zodoende voor minder bacterievorming. Daarnaast trekt er door een onderdeken zo goed als geen vuil en houdt u met een onderdeken uw matras dus nog schoner.

In onze optiek creëren natuurlijke materialen verreweg het fijnste slaapklimaat vandaar dat alle door Swissa gebruikte materialen 100% natuurlijk zijn. Swissa kenmerkt zich door comfort, kwaliteit en een gezond en fris textiel zonder dierenleed. Al onze producten worden in Europa gemaakt en zijn volledig vrij van chemische en giftige stoffen, en daar zijn wij absoluut trots op!

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met:

Gerelateerd: swissa, molton, onderdeken