Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Zijden hoeslaken premium - Emperior Silk

  • € 233,00100% zijden
22 Momme*
Superzacht
Temperatuur- en vochtregulerend

Dit ivoorwitte hoeslaken is gemaakt van 100% moerbei zijde in 22 Momme*, de allerbeste kwaliteit die er is (ca. 100g/m2).

Het hoeslaken geeft een zacht en luxe gevoel voor een heerlijke slaapbeleving. Door de hoge vocht- en warmte regulatie heb je het nooit te warm of te koud. Doordat het zijden hoeslaken anti allergisch is, is deze ideaal bij huisstofmijt, gevoelige huid en astma. Ook is het hoeslaken geschikt bij nachtzweten, couperose, acne, Parkinson en MS.

Het hoeslaken heeft een standaard hoekhoogte van 25 cm. Als u op zoek bent naar een hogere hoekhoogte kunt u het beste even bellen!

Wasvoorschriften: Wasbaar op 30ºC, zijde/wolwas programma, max. 400 toeren centrifuge, met zijdewasmiddel zonder optische witmakers. Er mogen in de wasmachine geen resten aanwezig zijn van normaal wasmiddel.

Tip: Als je wasmiddelpoeder gebruikt in de wasmachine voor ander wasgoed, maak dan eerst de machine schoon (meestal 90ºc) en gebruik daarna vloeibaar wasmiddel voor de gewone was (om zeep-resten in de trommel te voorkomen, welke zijde kunnen beschadigen).

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen

*Momme is een gewichtsaanduiding die de kwaliteit van de zijden stof aangeeft. 19 Momme is een hoge kwaliteit. 22 Momme is een zeer hoge kwaliteit.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met:

Gerelateerd: zijden, zijde