Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Zijden kussensloop - Premium - Emperior Silk

  • € 79,00100% zijde
Satijn geweven
Hotelsluiting
Wasbaar op 30 graden

100% zijde kussensloop van Emperior Silk

Geweven kussensloop van 100 % moerbijboom zijde in de kleur naturel. Zijden kussenslopen zijn antistatisch en zorgen ervoor dat u ’s ochtends zonder rimpels wakker wordt.

Normale katoenen kussenslopen hebben een relatief ruw oppervlak terwijl het fijn is als juist dat oppervlak super zacht is. Dat kan met een 100% zijde kussensloop. Zijde zorgt ervoor dat het haar meer glanst krijgt en voorkomt klitten, het werkt hydraterend voor de gezichtshuid, zorgt voor minder rimpels, werkt verkoelend en plakt niet en het voelt heerlijk fris, zacht en koel.

Het woord satijn komt van het Italiaanse woord ‘seta’, wat in het Nederlands zijde betekent. Satijn is helemaal geen stof maar een weefsel. De satijn weeftechniek zorgt ervoor dat de garens heel erg dicht bij elkaar komen te liggen waardoor de stof een zeer fijn oppervlak krijgt en glad, zacht en glanzend wordt. Deze weeftechniek met zijde zorgt voor een ultiem fijne weef die super zacht, fris en glad voelt. Een zijden kussensloop is absoluut een weldaad voor huid en haar!

Ook dermatologen adviseren 100% puur zijden kussenslopen omdat het werkelijk goed voor de huid is. 7 a 8 uur heeft de gezichtshuid contact met het kussensloop!

Het voelt heerlijk zacht en luxe, voorkomt slaap-rimpels en vouwen en werkt hydraterend. Het werkt verkoelend bij hitte en zorgt voor glanzender en gladder haar zonder kroes. Een zijde kussensloop verzorgd gedurende de nacht uw huid en haar. Maar zijde heeft nog veel meer voordelen! Zo is zijde bijzonder vocht- en warmteregulerend en daarom ideaal voor mensen die transpireren. Maar zijde is ook anti allergeen én antistatisch waardoor het geen stof aan trekt. Zijde heeft 18 aminozuren (eiwitten) die de huid hydrateren. Maar het bevat ook antioxidanten en wordt daarom vaak gebruikt in anti-aging producten.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Gerelateerd: zijden, zijde