Wat is het beste matras? Lees hier welk matras je het best kunt kiezen
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Wat is het beste matras?

Wat is het beste matras?

Het beste matras is het matras dat voor u allés in huis heeft. Een echt goed matras zorgt namelijk voor de perfecte ondersteuning en biedt de slaper echt comfort. Daarnaast dient het slaapklimaat te kloppen. Een matras moet niet te warm of te koud zijn. Dit maakt het in -en door slapen lastiger en langduriger. Ook mag een matras niet vochtig en klam aanvoelen want dit slaapt minder fijn en gaat ten koste van het comfort en de hygiëne.

Het beste matras is dus niet een specifiek matras maar hét matras wat perfect bij de gebruiker past. Het matras dat alle wensen en verlangens voor de slaper biedt is voor die gebruiker het beste matras. Of het matras goed uit matrastesten is gekomen is niet van belang en of het een duur of juist een goedkoop matras was ook niet. 

Bekijk hier onze koudschuim matrassen die het beste bevallen en hier de beste traagschuim matrassen

Hoe vindt je het beste matras?

De juiste stevigheid (hardheid) is één van de belangrijkste dingen in combinatie met het juiste slaapklimaat. Als u deze twee zaken kloppen is de kans van slagen enorm hoog. Bij Royal Health Foam maken we standaard al onze matrassen in 4 verschillende stevigheden (Soft, Medium, Firm, en Extra Firm) en kunnen we 6 verschillende stevigheden maken.

De juiste stevigheid is bij een matras van groots belang want dit heeft direct invloed op de ergonomie en op het comfort. Bij het kopen van een nieuw matras is het van belang te realiseren dat een zachter matras altijd meer comfort biedt (dus lekkerder aanvoelt) maar een steviger matras meer steun biedt.

U moet bij de aanschaf van een nieuw matras kiezen tussen comfort en ergonomie waarbij de juiste ergonomie heel belangrijk is omdat het behaalde comfort bij een slechte ergonomie ook weer snel verloren gaat.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: