25-jarig Jubileum van Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €250 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

25-jarig Jubileum van Royal Health Foam

Dit jaar bestaat Royal Health Foam 25 jaar en dat vieren we graag samen met u!  Deze maand bieden wij daarom onze hoogste korting ooit, namelijk  €250,- korting op een matras naar keuze.

Historie

Met trots kijken wij terug op 25 jaar groei met prachtige ontwikkelingen. Het had allemaal nooit gekund zonder onze klanten en daar zijn wij heel dankbaar voor. 

Royal Health Foam introduceerde als eerste in Nederland proeftijd op kwaliteits matrassen en later proeftijd op online aankopen. Tegenwoordig is proeftijd iets gewoons geworden maar ónze proeftijd , met de niet-goed-geld-terug garantie en de transparantie van de koopjeshoek ,wordt door geen enkele andere beddenspeciaalzaak aangeboden.

 

Ontwikkeling is vooruitgang

Onze betrouwbare leveranciers en de keuze om altijd echte kwaliteitsproducten te maken hebben ertoe geleid dat we zijn waar we nu zijn. De basis van ons bedrijf is: blijven ontwikkelen en kijken met welke technische ontwikkelingen we steeds weer een stap vooruit kunnen maken. Met deze instelling zijn we geworden tot wat we nu zijn. Niet afwachten, maar vooruitkijken en kiezen voor de best mogelijke materialen en service.

 

Win-Win-Win

Wanneer u bij Royal Health Foam een matras koopt bent u voor ons veel meer dan alleen een nummer. Het bereiken van een echte win-win-win-situatie, dus dat iedereen in het proces wint, is voor ons belangrijk en dit betekent dat we naast echt goede matrassen ook echt bijzondere service verlenen. Dit resulteert erin dat wij er alles aan doen dat iedereen in het proces wint: u, onze leveranciers en wijzelf. Het is echt hartverwarmend hoe wij hier vrijwel dagelijks constateren dat de win-win-win filosofie echt uit te voeren en bereikbaar is.

Bekijk de matrassen met korting


Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: