Deken weert elektrostraling uit je bed
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Deken weert elektrostraling uit je bed

Deken weert elektrostraling uit je bed

Is het mogelijk doormiddel van een deken elektrische en elektromagnetische straling te weren? Ja, dat kan, althans grotendeels.

De E-Cover is een luxe onderdeken die bescherming biedt tegen elektrische straling (e-smog). Het elimineren van elektrostress in de slaapkamer met de E-Cover werkt heel simpel. De E-Cover bevat een afschermend geaard microrasterwerk over de gehele oppervlakte. Doordat de E-Cover geaard is ontlaadt het op effectieve wijze staticiteit en ziet men het opgelopen spanningsvoltage van het lichaam direct teruglopen . Volgens wetenschappelijke tests houdt de E-cover 90 procent van de straling uit het bed en verbetert dit je nachtrust.

Elektrosmog en elektromagnetische straling

We gebruiken elektriciteit en draadloze technologie als nooit te voren en zien hierin alleen maar een stijgende lijn. Elk draadloze systeem of apparaat bij u thuis of bij uw buren geeft magnetische velden af wat stress voor het zenuw stelsel veroorzaakt en onbewust als storend kan worden ervaren. Elektriciteit veroorzaakt overal waar het aanwezig is een elektrisch en een magnetisch veld. Deze velden veroorzaken samen elektromagnetische straling ook wel Elektrosmog of e-smog genoemd.

Elektrostress

Elektrische straling vermindert de aanmaak Melatonine. Dit is een natuurlijk slaaphormoon dat ons dag en nachtritme regelt. Meerdere wetenschappelijk onderzoeken bevestigen dat elektrische straling een negatief effect heeft op de aanmaak van Melatonine. Een goede atmosfeer in de slaapkamer is essentieel voor een goede nachtrust. Nachtrust is bedoeld voor ontlading en herstel van lichaam en geest. Juist daarom is het belangrijk dat u ’s nachts ontspant (en dus ontlaadt).

De E-cover deken

De belangrijkste plek die stralingsvrij behoort te zijn is de slaapplek. Hier komen uw fysieke verdedigingsmechanismen tot rust en zijn zij dus minimaal. De E-Cover biedt een nieuwe manier om elektrische straling en de daarbij komende biologische veranderingen in uw lichaam te voorkomen. De E-Cover is een luxe onderdeken die bescherming biedt tegen elektrische straling (e-smog) en het lichaam ontlaadt. De E-Cover biedt deze bescherming eigenlijk op een heel eenvoudige manier: het bevat een geaard microrasterwerk die over de gehele oppervlakte van het matras komt te liggen. Omdat het raster geaard is, ontlaadt het uw lichaam van de overdag opgebouwde elektrische spanning (elektrostress). Deze ontlading ontspant lichaam en geest, waardoor u beter slaapt.

Bekijk de E-smogcover

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: