45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Open maandag - zaterdag

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Nieuw; super ventilerend koudschuim matras

Nieuw; super ventilerend koudschuim matras

Het nieuwste ontwerp van Royal Health Foam is de Perfection en dit matras doet zijn naam eer aan. Het Perfection matras is ontwikkeld naar aanleiding van het Evolution koudschuim matras. Bij het creëren van dit matras was het belangrijkste een perfecte ventilatie maar ook een heerlijk ligcomfort. Om extra comfort te kunnen bieden is op twee plaatsten een laagje traagschuim geplaatst, namelijk op de hielen en op de schouder zone. Om een perfecte ventilatie te kunnen bieden is het koudschuim gevlochten waardoor er nauwelijks lijm gebruikt is. Door het gebruik van lijm wordt de ventilatie namelijk altijd minder goed ondanks dat we met waterbasis lijm lijmen. De lijm is alleen aan de randen gebruikt waardoor de ventilatie minimaal belemmerd wordt.

Heerlijk comfort

Het Perfection matras is maar liefst 29 cm dik en opgebouwd door middel van een vlechtwerk van koudschuim met ventilatiekanalen. Het geheim van het gepatenteerde Perfection systeem is het vlechtwerk van koudschuim waardoor er nauwelijks lijm gebruikt hoeft te worden en er allemaal openingen in ontstaan. Dit innovatieve matras biedt optimale punt –elasticiteit en zodoende een perfecte ondersteuning van het lichaam.

Droog en ventilerend

Door de bijzonder goede ventilatie ontstaat er gegarandeerd een optimaal klimaat, dat bacterie vorming tegengaat en huisstofmijt voorkomt en blijft het matras droog. Het matras heeft een extra soepele schouder- en hielzone waardoor de druk op die plaatsen minimaal wordt. Het Perfection koudschuim matras heeft een zeer rijk gewatteerde CoolMade® tijk die voor een aangenaam klimaat en comfort zorgt. Deze tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan en is wasbaar op 60 graden Celcius. CoolMade® is een sneldrogend en verkoelend materiaal dat van nature bacterie bestrijdend is, dus zonder toevoeging van chemische middelen. U krijgt op het Perfection koudschuim matras 10 jaar volledige garantie, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

Milieu

Royal Health Foam hecht belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen. Zo wordt elk matras geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1. Daarbij is het schuim zowel fysisch als chemisch recyclebaar.

Bekijk het Perfection matras

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.

1998 - 2019   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag