Nieuw: Het Prima Donna De Luxe matras een Premium tiener/jonge volwassenen matras
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras

Nieuw: Het Prima Donna De Luxe matras een Premium tiener/jonge volwassenen matras

Nieuw: Het Prima Donna De Luxe matras een Premium tiener/jonge volwassenen matras

Het nieuwste ontwerp van Royal Health Foam (RHF) is een Premium tienermatras. Dit matras is ontwikkeld naar aanleiding van het Prima Donna matras dat op dezelfde manier is opgebouwd namelijk koudschuim HR 55 met een laag van 5 cm traagschuim alleen is het Prima Donna De Luxe matras luxer uitgevoerd en nog meer verbeterd. Met het Prima Donna matras hebben wij al jaren een absoluut top matras in huis. Het Prima Donna De Luxe matras is 18 cm dik en heeft een 5 cm traagschuim laag. Daarnaast heeft het Prima Donna matras De Luxe een luxe Tencel tijk met 3D breidel zijde en is de tijk gebiesd aan onder- en bovenzijde. De Tencel; tijk is wasbaar op 60 graden.

Dit matras biedt absoluut comfort en is 100% veilig. De gebruikte schuimen zijn vrij van toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen en van brandvertragers. De gebruikte lijm op waterbasis en is vrij van formaldehyde. Ook dit matras kan direct beslapen worden en behoefd niet eerst een aantal dagen gelucht te worden. 

Comfortabel en drukverlagend

Het Royal Health Foam kindermatras Prima Donna De Luxe is ons premium kinder / tienermatras. Het matras is drukverlagend door de dikke laag traagschuim van ruim 5 cm, biedt veel comfort en is goed ventilerend. De toplaag van 5 cm traagschuim zorgt voor een drukverlagend effect. Onder het traagschuim wordt een koudschuim HR 55 gebruikt dat zeer veerkrachtig is en zeer goede ondersteuning biedt. Uw kind zal genieten van dit extra comfort. De dikte van het Prima Donna De Luxe matras inclusief luxe afritsbare tijk is een royale 18 cm.


Veilige materialen, schuim zonder toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen

Wij leveren aan u precies dezelfde schuimen als die wij medisch leveren. Het Donna matras, het Prima Donna matras en het schuim van de Premium Support matras zijn alle ook aan diverse ziekenhuizen geleverd. U bent er bij ons van verzekerd dat u 100% gifvrije matrassen en kussens krijgt die écht lekker slapen.

  • Gifvrij! 100% vrij van schadelijke en/of giftige stoffen
  • Géén toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen zoals brandvertragers en pesticiden
  • 100% vrij van benzeen, fenolen en formaldehyde en hierdoor dus geurloos

Het kindermatras Prima Donna De Luxe is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Het heeft alle testen en keuringen van belang doorstaan en is dus medisch gekwalificeerd en heeft alle mogelijke certificaten.

Afritsbare tijk

De comfortabele Tencel tijk is gewatteerd en gebiesd. Het heeft een opengewerkt breisel voor extra ventilatie. De tijk is doormidden te ritsen en kan gewassen worden op 60 C.

Meerdere maten

Dit kindermatras kan alle maten gemaakt worden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden via 070 - 338 70 10, we helpen u graag.


Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin