Royal Health Foam is leverancier van het geweldige particuliere cruise ship The World
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras

Royal Health Foam is leverancier van het geweldige particuliere cruise ship The World

Royal Health Foam is leverancier van het geweldige particuliere cruise ship The World

The World is een uniek cruiseschip die haar bewoners over de hele wereld brengt om talloze verschillende culturen te ervaren en bevoorrechte toegang te krijgen tot de mooiste bestemmingen van de planeet, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis. Het opvallend mooie 644-voet schip belooft gracieuze en persoonlijke service in een warme, uitnodigende sfeer net als die van een privéjacht, goed bemand privéhuis of exclusieve countryclub. De gemiddelde bezetting van 150 tot 200 bewoners en hun gasten zorgt voor een intieme sfeer.

The World biedt de ultieme combinatie van spannende en verrijkende reizen met voorzieningen en faciliteiten van wereldklasse, waaronder een onberispelijk culinair meesterschap in de zes verschillende restaurants, uitzonderlijke golffaciliteiten met putting greens aan boord en een ultramoderne golfsimulator, de enige full-size, reglementaire tennisbaan op zee, zwembaden, een spa, een fitnesscentrum, deskundige bestemmingsdocenten, bibliotheek, bioscoop en meer.

Over The World

Gelanceerd in 2002, the World® is het grootste particuliere, residentiële jacht op aarde met 165 luxe residenties. Een diverse groep inwoners uit 20 landen bezit de huizen aan boord en deelt interesses in wereldculturen, geschiedenis en avontuur, en het verkennen van fascinerende bestemmingen. Ze reizen elke twee tot drie jaar de gehele wereld rond volgens een buitengewone route die ze selecteren. Diepgaande expedities en unieke ervaringen worden aangevuld met voorzieningen van wereldklasse en een onberispelijke service. Wilt u meer weten over dit prachtige schip bekijk dan de website: aboardtheworld.com

Samenwerking met Royal Health Foam

RHF heeft nu meerde suites voorzien van het Perfection matras in extreem grote maten. Het is begonnen met één matras waarna al snel meerder appartementen volgden. Met enige trots kunnen we nu stellen dat we regelmatig gevraagd worden matrassen op maat te leveren met onze vaste kwaliteit- en comfort eisen. 

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin