RHF traagschuim vlokkenkussen
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

RHF traagschuim vlokkenkussen

RHF traagschuim vlokkenkussen

Traagschuim kussen dat zelf harder en zachter te maken is|Traagschuim vlokkenkussen.

Dit RHF kussen is leverbaar in een Europese maat en door RHF zelf ontwikkeld. Het kussen bestaat uit een traagschuim laag van 1 cm dik van 140 x 60 die dubbel gevouwen wordt en dicht gestikt. Hierin komt een klittenband rand die men open en dicht kan doen. In het kussen komen (nieuwe)vlokken traagschuim in Soft en Medium die men er zelf makkelijk uit kan halen. Het traagschuim vlokkenkussen biedt het voordeel dat het verkrijgbaar is in een reguliere maat en harder en zachter te maken is in tegenstelling tot alle andere traagschuim kussens. Het kussen is gevuld met (nieuwe) vlokken van traagschuim.

Het voelt heerlijk zacht en neemt geleidelijk de vorm van uw hoofd aan en biedt zo de passende ondersteuning. De hoes is afritsbaar en wasbaar op 60 graden C. Bekijk een filmpje op de RHF site met uitleg over het RHF vlokkenkussen.

Bekijk het RHF Vlokkenkussen Large

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: