45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Markell Ligthart

Markell Ligthart

Markell geeft u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.

Samen als stel slapen is niet altijd zo’n een goed idee
Hoewel je misschien sneller in slaap valt door de warmte van je partners lichaam of zachte ademhaling, kunnen bewegingen, gesnurk en het gevecht om het dekbed voor slapeloze nachten zorgen. Want hoe gezond is het nu eigenlijk om het bed met een partner te delen en wat is het effect hiervan op je relatie? Soms is het lang niet altijd een goed idee om samen in één bed te slapen.Ongezonde slaapgewoontesDe meeste (echt)paren hebben veel gemeen, maar slaapgewoontes kunnen enorm verschillen. De een is..
De beste bedbodem kiezen
Voor het ideale bed: Kies een schotelbodemNatuurlijk kunt u kiezen voor een gewone bedbodem. Maar als u net met aandacht de matras heeft uitgezocht die het beste bij u past, kunt u voor extra comfort ook eens denken aan een schotelbodem. Om het helemaal af te maken. Deze speciale bedbodem bestaat uit vijftig losse schotels die individueel ingedrukt en ingesteld kunnen worden. Daardoor biedt dit type een uitstekende ondersteuning. De schotelbodem is geschikt voor alle typen matrassen en is..
Slaapproblemen: wat kunt u er tegen doen?
Het aantal mensen met slaapproblemen neemt alsmaar toe. Ziekenhuizen en slaapcentra zien het aantal mensen met slaapproblemen de laatste jaren alarmerend toenemen. In Nederland heeft maar liefs 1 op de 5 mensen (20%) slaapproblemen.Het ziekenhuis Zuyderland heeft in de afgelopen 2 jaar bijna vijftien procent meer slaaponderzoeken gedaan. Op de één of andere manier is er een sterke toename van slaapproblemenWaar komt het slaapprobleem door?Om een slaapprobleem op te kunnen lossen is het van belan..
Osteoporose
Osteoporose en slapenOsteoporose is een chronische ziekte die de botten aantast en zwakker maakt. Meestal komt Osteoporose voor bij oudere mensen. Bij Osteoporose verliezen de botten botmassa (kalk en andere mineralen) daardoor deze brozer worden. Het heeft dus niets te maken met artrose, waarbij de dichtheid van het bot toeneemt als gevolg van slijtage aan het kraakbeen. Bij osteoporose worden de botbalkjes dunner (of verdwijnen ze zelfs helemaal), waardoor de structuur van de botten zwakker wo..
Matras bij ziekte van Bechterew
Bechterew wordt ook wel “Morbus Bechterew” genoemd en is een erfelijke reumatische aandoening die met name mannen treft. Bechterew is een chronische ontsteking van de gewrichten die zich in de wervelkolom-heiligbeen-bekken voordoet. Door de ontsteking verharden de gewrichten zich en verkalken de tussenwervelschijven. Hierdoor neemt de Bechterewpatiënt de typische voorovergebogen houding aan. De pijnen die Bechterew patiënten ondervinden zitten in de gewrichten, pijn in heup of bekken en&n..
Verschil Auping en Royal Health Foam
Verschil tussen Auping en Royal Health Foam Auping maakt alleen pocket matrassen (matrassen met ijzeren veren), terwijl Royal Health Foam koudschuim- en traagschuim matrassen produceert. Zowel Auping als Royal Health Foam kiezen voor kwaliteit en comfort. Auping richt zich op jongeren tot middelbare leeftijd terwijl Royal Health Foam matrassen produceert die voor iedereen geschikt zijn ook voor mensen met lichamelijke klachten. Oorsprong Auping en Royal Health Foam In 1888 is Dhr. Johan..
Hard of zacht matras?
Hard of zacht matras, wat is het beste?Matrassen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende hardheden. Dat is maar goed ook. Maar wat is nou beter een hard matras of een zacht matras? Vroeger werd altijd aangenomen dat een stevig tot hard matras het beste was. Men ging er van uit dat dit het beste voor je rug was. Het is echter nu duidelijk dat dit niet klopt. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat vooral mensen met rugklachten beduidend minder last van hun rug hadden op zachtere medium m..
Matras voor zware mensen
Matrassen voor zware mensen Het belang van een goede nachtrust is zo langzamerhand wel bekend. Wie goed slaapt voelt zich fitter en beter, heeft een betere weerstand en is vrolijker. Elk mens verschilt en zo ook matrassen. Een matras hoort aan te sluiten bij uw wensen en lichaamsbouw. Als dit niet het geval is ontstaan er al snel problemen. Zeker als u last van overgewicht heeft. Als u zwaar bent zal het matras uw gewicht goed moeten kunnen dragen en mogen er geen overdruk plaatsen onts..
Obesitas en goed slapen
Obesitas of overgewicht is een ziekte waarbij zich te veel vet ophoopt en op die manier anderen delen van het lichaam (kunnen) beschadigen. Bijna de helft van de Nederlandse bevolking heeft in meer of mindere maten last van overgewicht. Vaak wordt Obesitas gezien als een soort ongemak, maar in feite is het dus een ziekte. Je hebt er dan ook medische aandacht voor nodig, bijvoorbeeld op het gebied van preventie, diagnostiek en behandeling. Goed slapen is van groot belang voor iedereen die ..
Matrassen testen
Matrassen testen Het kopen en testen van een matras is vaak lastig en moeilijk. De oorzaak hiervan is onder andere te vinden in het feit dat u bij het proef liggen veel meer spierspanning vasthoud dan als u slaapt. Met andere woorden als u slaapt bent u lichamelijk als het ware bewusteloos. Het komt er dan pas op aan hoe goed het matras uw lichaam ondersteund en hoe lekker het ligt na een nacht of meerdere nachten. Maar ook kleding, het winkel personeel of andere klanten zijn een verstoorde fa..
Wat voor type matrassen zijn er? Verschillende soorten matrassen op een rijtje Het kopen van goed nieuw bij u passend matras kan lastig zijn. Er zijn zo veel verschillende soorten matrassen en elk matras heeft zijn eigen voor- en nadelen. Met de juiste kennis over al deze verschillende soorten matrassen kunt u veel beter een goed bij u passend matras kiezen en een gedegen beslissing maken. Als u op zoek gaat naar een nieuw matras lijken er zo veel verschillende soorten matrassen te zijn ..
Welk matras voor een kind?
Welk matras voor een kind? Een goede nachtrust is voor kinderen essentieel. Dit bevordert de algehele ontwikkeling en vergroot de weerstand.  Een goed matras is feitelijk voor kinderen nóg belangrijker dan voor een volwassene; baby’s en kleine kinderen brengen immers veel meer uren in bed door dan een volwassene. Maar wat is nou een echt goed en comfortabel kindermatras? En waar kunt u het beste op letten bij de aanschaf? Kindermatrassen en babymatrassen In een kindermatras mo..
Wanneer matras vervangen?
Wanneer matras vervangen?De matrasindustrie raad consumenten  aan om het matras om 7 a 8 jaar te vervangen. Dit is echter volledig afhankelijk  van de kwaliteit van het matras en van het gepleegde onderhoud. "Het matras is letterlijk het fundament van uw nachtrust," zegt Karin Mahoney, woordvoerster van de betere slaap Raad. “Als u wakker wordt met een pijnlijke rug of ledematen zijn dit vaak aanwijzingen dat het tijd is voor een nieuwe matras ". Op zich heel duidelijk maar wat ..
RHF Click-On bed
Met het RHF Click-On bed (bed omranding) maakt U van uw bedbodem makkelijk en snel een volledig aangekleed bed. Niet het ledikant (bed) maar de bedbodem is de dragende constructie. Met het RHF Click-On bed is een perfecte, solide en supersnelle montage verzekerd (in 5 minuten). Er hoeft geen schroef meer aan te pas te komen. Het RHF Click-On bed wordt speciaal voor ons geproduceerd in Duitsland en dit is aan alles te zien. Het bed zit netjes en bijzonder stevig in elkaar. Ook met de tijd zal di..
11419 producten