Maatregelen door Royal Health Foam tegen het Corona virus
Corona maatregelen: Levertijden zijn onveranderd (2 à 3 weken) Showroom open, max 8 personen tegelijk Bel gerust: 070 - 338 7010
Royal Health Foam matrassen
Gratis persoonlijk advies
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Maatregelen tegen Coronavirus

Maatregelen tegen Coronavirus

Hoe wij omgaan met het coronavirus (COVID-19)

Van iedereen staat het dagelijks leven door corona op z’n kop. We vermijden zo veel mogelijk sociale contacten en veel mensen werken vanuit huis. Zo goed als alles loopt nu even anders . Voor ons is de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers het allerbelangrijkste. Daarnaast is het natuurlijk ook heel belangrijk dat u straks een geweldig fijn matras heeft.

Onze Showroom is open

Onze showroom in Scheveningen is open met een aantal extra maatregelen.  Wij zorgen voor extra aandacht qua hygiëne en gebruiken voor elke klant nieuwe kussenslopen voor bij het proefliggen. Indien gewenst kunt u vragen of wij een mondkapje opdoen. Om niet te veel klanten tegelijk in onze showroom te hebben laten wij maximaal 4 stellen (8 personen) tegelijk toe in de showroom. Let op! Het kan dus zijn dat u even buiten moet wachten.

Veel gestelde vragen IVM corona

Zijn de levertijden langer?
Normaal gesproken is onze levertijd rond de 3 weken . Het kan zijn dat de levertijd nu iets langer duurt.

Wordt ons bed nog wel gemonteerd?
Ja, als dit is afgesproken is monteren uw bed bij het afleveren.  Wij nemen hier wel extra maatregelen voor.

Wat zijn de extra maatregels die jullie nemen bij de bezorging?

Bij het afspreken van de levering vragen wij u of u klachten heeft. Klachten zoals: verkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten of een verhoging tot 38 graden. Mocht dit het geval zijn dan willen wij graag het moment van afleveren verplaatsen totdat u weer beter bent. Veder zullen wij fysiek contact voorkomen en zo veel mogelijk afstand houden. De montage verloop verder normaal maar wij vragen u wel om niet in de ruimte waarin we aan het werk zijn aanwezig te zijn.

We nemen even géén contant geld aan maar hebben ons portable pin apparaat bij ons. In onze auto’s hebben wij ook extra hygiënemaatregelen en zorgen wij dat het stuur en het interieur regelmatig worden schoongemaakt.

U bent van harte welkom in onze showroom in Scheveningen

We hanteren onderstaande maatregelen in onze showroom.

·         Wij laten maximaal 4 stellen tegelijk in de showroom toe.

·         Bij met het proefliggen houden wij 1,5 meter afstand.

·         Wij gebruiken nieuwe wasbare kussenslopen die wij u bij binnenkomst zullen overhandigen. Als u weg gaat doet u het gebruikte kussensloop in de wasmand bij de voordeur.

·         Het is alleen mogelijk om pinbetalingen te doen.

Nemen jullie mijn oude matras mee?

·         Ja, wij kunnen uw oude matras meenemen. Deze worden tegen een vergoeding van €15 per matras meegenomen wanneer ze verpakt in plastic zijn.


 

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.