Het verschil tussen Auping en Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verschil Auping en Royal Health Foam

Verschil Auping en Royal Health Foam

Verschil tussen Auping en Royal Health Foam

Auping maakt alleen pocket matrassen (matrassen met ijzeren veren), terwijl Royal Health Foam koudschuim- en traagschuim matrassen produceert. Zowel Auping als Royal Health Foam kiezen voor kwaliteit en comfort. Auping richt zich op jongeren tot middelbare leeftijd terwijl Royal Health Foam matrassen produceert die voor iedereen geschikt zijn ook voor mensen met lichamelijke klachten.

Oorsprong Auping en Royal Health Foam
In 1888 is Dhr. Johannes Albertus Auping begonnen met de productie van stalen bedbodems (spiraal bodems). Jarenlang had Auping het alleenrecht op de spiraalbodem. In 1973 kwam Auping met  het houten bed de “Auronde” waarvan Auping er in totaal al meer dan één miljoen exemplaren heeft verkocht. Royal Health Foam is gestart in 1998 met de productie van medische matrassen voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Na 9 jaar is Royal Health Foam ook de particulieren markt gaan leveren.

Verschil tussen Auping matrassen en Royal Health Foam matrassen
Alle matrassen van Auping zijn pocket matrassen (matrassen met stalen veren). De goedkopere matrassen van Auping hebben geen bies aan de matrastijk en een onderzijde van vilt. De matrassen van Auping zijn hierdoor niet omkeerbaar maar slechts aan één zijde te beslapen. De matrassen van Royal Health Foam zijn koudschuim-en traagschuim matrassen. De meeste matrassen van Royal Health Foam zijn wel omkeerbaar (behalve traagschuim matrassen) en de matrastijk is aan beide zijde gewatteerd en gebiesd.

Verschillende hardheden
Zowel Auping als Royal Health Foam zijn er van overtuigd dat de juiste hardheid van een matras cruciaal is voor het optimale comfort en de juiste ergonomie. Auping produceert de meeste matrassen in tenminste drie hardheden en sommige matrassen in 4 hardheden. Royal Health Foam maakt alle matrassen in vier hardheden.  Lees meer over welke hardheid u het beste kiest.

Omruilgarantie of echt op proef?
Bij Auping kunt u, als het matras niet bevalt, éénmalig omruilen voor een andere hardheid. Bij Royal Health Foam krijgt u op alle matrassen een 100% gratis proeftijd mét een niet goed, geld terug garantie. U mag zo vaak omruilen als nodig waarbij u elke keer weer opnieuw een nieuwe proeftijd krijgt mét de niet goed geld terug garantie.

Garantie op Auping matrassen en Royal Health Foam matrassen
Bij Auping krijgt u 5 jaar volledige garantie op de matrassen en 3 jaar garantie op de matrastoppers. Bij Royal Health Foam krijgt u 10 jaar volledige garantie op de matrassen en matrastoppers.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: