Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €250 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Royal Health Foam levert comfortabele 100% gifvrije matrassen en kussens

Voor ons zijn kwaliteit, comfort en het ontbreken van giftige stoffen de belangrijkste voorwaarden van onze producten. Wij, binnen Royal Health Foam, leven gezond en eten het liefst biologisch. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat onze producten volledig vrij zijn van schadelijke en/of giftige stoffen. Zo zijn onze gebruikte schuimen vrij van chemische toevoegingen zoals brandvertragers en/of andere chemische middelen en werken wij uitsluitend met waterbasis lijm i.p.v. synthetische lijmen waardoor onze matrassen reukvrij zijn en direct beslapen kunnen worden. Brandvertragers, antihuisstofmijt en synthetische lijmen zijn chemische stoffen die in onze optiek absoluut niet thuishoren in matrassen of toebehoren. Hierbij hoort ook dat wij synthetische materialen vermijden en juist kiezen voor zo veel mogelijk natuurlijke materialen.
Een van de belangrijkste certificaten als het om gifstoffen gaat is het LGA-certificaat (schadestoff-gepruft). Wij leveren al onze matrassen met het LGA-Certificaat. Daarnaast hebben onze matrassen ook het HygCen certificaat. HygCen is een internationaal gerenommeerd testlaboratorium op het gebied van hygiëne en veiligheid.
Wij gaan ervan uit dat de kwaliteit van de gebruikte materialen hand in hand gaat met comfort en dat een veilig matras vanzelfsprekend moet zijn. Mede hierom werken wij uitsluitend met medisch gekwalificeerde schuimen die alle certificaten hebben.

Medisch gekwalificeerd schuim voor de consument

Wij leveren aan u precies dezelfde schuimen als die wij medisch leveren. Het Donna matras, het Prima Donna matras en het schuim van de Premium Support matras zijn alle ook aan diverse ziekenhuizen geleverd. U bent er bij ons van verzekerd dat u 100% gifvrije matrassen en kussens krijgt die écht lekker slapen.