Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Matrassen

Al onze matrassen maken wij uitsluitend van kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij comfort en écht lekker slapen het uitgangspunt is.
U kunt kiezen uit twee type matrassen; Goed ondersteunende koudschuim matrassen of drukverlagende traagschuim matrassen.
Korting 100 per matras

Het verschil tussen koudschuim en traagschuim matrassen

Koudschuim is zeer veerkrachtig, goed ventilerend en biedt perfecte ondersteuning. Traagschuim is een malvormend schuim, werkt druk verlagend en comfort verhogend.

Welk matras

Twijfelt u nog welk type matras het meest geschikt is voor u? Wij helpen u graag. Mail of bel ons: 070-3387010. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 09:30 tot 17:30 uur.

Matrassen 45 dagen op proef

Royal Health Foam geeft u 45 dagen de tijd om de matrassen thuis uit te proberen. Deze proeftijd is geheel gratis en zonder aankoopverplichting.

Royal Health Foam matrassen biedt u:

  • De oplossing tegen lichamelijke klachten en slaapproblemen
  • 45 dagen gratis proefslapen, niet goed geld terug
  • 10 jaar volledige garantie
  • Alle matrassen gratis bezorgd in de slaapkamer
  • Zeven dagen per week persoonlijk advies, telefonisch (070-3387010) of in onze showroom

Al onze zijn matrassen gecertificeerd

Wij hechten belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen. Zo wordt elk matras geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1 (medisch gekwalificeerd). Daarbij is ons schuim volledig recyclebaar.

Comfort De Luxe koudschuim matras Matrassen

Comfort De Luxe koudschuim matras

25cm hoog  2 lagen koudschuim hr60 560 gr tijk Tencel

Het RHF Comfort De Luxe koudschuim matras is een heerlijk comfortabel, goed ondersteunend en goed ventilerend koudschuim matras. Het Comfort De luxe koudschuim matras is een heerlijk comfortabel en zeer luxueus matras dat uit twee (HR60) 3D-geprofileerde koudschuimlagen bestaat met in het midden het extreem goed ventilerende laag Calipore en een luxe afritsbare Lyocell tijk. De Comfort De Luxe ontwikkelde RHF naar aanleiding van het succes van het Comfort koudschuim matras en is een verbeterde versie er van.

De kern van het koudschuim matras bestaat uit twee lagen koudschuim (HR60) met in het midden een laag Calipore. Dit HR60 koudschuim is bijzonder elastisch en soepel waardoor het zacht aanvoelt maar toch steun en stevigheid biedt. Het ingesneden (3D) blokjesprofiel zorgt voor een subtiele gewichtsverdeling; onder andere door het stevige heupgedeelte en de soepele en flexibele schouderzone. Dit zachte en soepele koudschuim matras zorgt, naast de extra ondersteunende werking, voor extra comfort.

Het RHF Comfort De Luxe koudschuim matras heeft een natuurlijke, rijk gewatteerde, Tencel® tijk met een 3D breisel rand voor extra ventilatie die precies voor de Calipore laag zit. De 100% Lyocell tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan. Tencel® is een sneldrogend en verkoelend natuurlijk materiaal dat van nature bacterie-bestrijdend is,  dus zonder toevoeging van chemische middelen.

U krijgt op het Comfort De Luxe koudschuim matras 10 jaar volledige garantie, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

..

vanaf € 579,00 € 779,00

Meer over: Comfort De Luxe koudschuim matras
Comfort Premium Air koudschuim matras Matrassen

Comfort Premium Air koudschuim matras

25cm hoog  3 lagen koudschuim hr65 560 gr tijk Tencel

Het RHF Comfort Premium Air koudschuim matras is een stevig, veerkrachtig, koel en zeer goed ventilerend koudschuim matras. De Comfort Premium Air ontwikkelde RHF naar aanleiding van het succes van het Comfort de Luxe matras en is daar een verbeterde versie van. Het Comfort Premium Air koudschuim matras is extra dik, bestaat uit drie lagen koudschuim en heeft ventilatiekanalen.


De middelste laag zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid door de hoge densiteit  (HR60). De extra ventilatiekanalen zorgen voor een prettig koel en droog  slaapklimaat en een betere ventilatie. Het matras is circa 25 centimeter dik en heeft een extra soepele schouderzone waardoor de druk op schouders verminderd wordt.
De boven- en onderlagen zijn koudschuim HR-65, de best mogelijk kwaliteit koudschuim, die met waterbasislijm verlijmd zijn.

Het RHF Comfort Premium Air koudschuim matras heeft een natuurlijke rijk gewatteerde Tencel® tijk die voor een aangenaam comfort zorgt. Deze 100% Tencel® tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan. Tencel® is een sneldrogend en verkoelend natuurlijk materiaal dat van nature bacterie-bestrijdend is,  dus zonder toevoeging van chemische middelen.

U krijgt op het Comfort Premium Air koudschuim matras 10 jaar volledige garantie, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

..

vanaf € 729,00 € 929,00

Meer over: Comfort Premium Air koudschuim matras

Ga direct naar

Stichting Thuiswinkel Certificaat
CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2015   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag