beste matras van 2012

- 10 jaar volledige garantie
- 45 dagen gratis proefslapen

- Medische kwaliteit schuim
- Ventilerend traagschuim
- Gratis bezorgd in heel
  Nederland en België
- Levering in buitenland mogelijk

Zeven dagen per week open

Neem gerust contact met ons op

9.3 RHF Ervaringen
314 reviews op trustpilot

Lees alle reviews over RHF
Eerste indruk
8,7
Service
9,2
Prijs / kwaliteit
8,8Nu gratis 45 dagen proefslapen


Koudschuim matrassen

Koudschuim (HR High Resilient-foam) is veerkrachtig, soepel en biedt veel ondersteuning. Daarbij heeft koudschuim een open celstructuur waardoor het goed ventileert.
RHF Koudschuim matrassen zijn goed veerkrachtige koele matrassen van hoge kwaliteit. Onze koudschuim matrassen zijn in verschillende hardheden verkrijgbaar.

Nu gratis 45 dagen proefslapenOriginal Support traagschuim matras


Drukverlagende traagschuim matrassen van hoge kwaliteit zorgen voor een uitstekend comfort en ondersteuning. Doordat de laag traagschuim zich aanpast aan de lichaamsvorm ontstaan er geen drukpunten en biedt een zwevend gevoel. De traagschuim matrassen bieden een hoog ligcomfort en zijn geschikt voor mensen met lichamelijke klachten.

Nu gratis 45 dagen proefslapen


RHF21 Budget matras

Het Budget matras (RHF21 Budget) is een kwalitatief goed matras met een comfortabele afritsbare 350 gram gewatteerde tijk. Het Budget traagschuim matras heeft een laag van 7 cm traagschuim. Dit matras biedt comfort en geeft een gevoel van gewichtloosheid tegen een zeer scherpe prijs.

Nu gratis 45 dagen proefslapen


Original Support traagschuim matras


Het Original Support (RHF23 De Luxe) matras heeft zichzelf sinds 1998 ruimschoots bewezen. Het matras is veerkrachtig, biedt goede gewichtsverdeling door de 8 cm traagschuimlaag en heeft een 560 gram gewatteerde Silverline tijk. Dit matras biedt perfecte balans tussen comfort en drukverlaging.

Nu gratis 45 dagen proefslapen


RHF25 Evolution matras

Het Evolution ballenmatras (RHF25 Evolution) is ons meest ingenieuze matras dat een uniek drukverdelend systeem heeft. In het matras zijn veerkrachtige ballen verwerkt van hoogwaardig koudschuim.
Dit matras biedt uiterst comfortabel ligcomfort, veel ondersteuning en perfecte ventilatie voor de meest veeleisende slapers en mensen met schouder- en rugklachten.

Nu gratis 45 dagen proefslapen

RHF25 Ecopocketvering matras


Het Eco Pocket Air matras (RHF25 Eco Pocket) is een ventilerend matras en zeer geschikt voor mensen die transpireren of het snel warm hebben. Het matras is gemaakt van kunststof spiralen (in plaats van metalen springveren). Ook heeft dit matras een zeer luxe 560 gram Lyocell tijk en een extra drukverlagend blokjesprofiel. Dit matras is luchtig, verkoelend en biedt daarnaast goede ondersteuning.

Matrassen

Onze traagschuimmatrassen maken wij uitsluitend van kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij comfort ons uitgangspunt is. Tevens wordt elk aspect van onze matrassen uitgebreid gekeurd en getest op: drukverdeling, ademend vermogen en duurzaamheid. Wij hechten belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen. Zo wordt elk matras geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1 (medisch gekwalificeerd). Daarbij is ons schuim zowel fysisch als chemisch recyclebaar.

Welk matras?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een voor u geschikt matras. Hulpmiddelen zijn de productvideo’s en de productinformatie die u op deze website kunt vinden. Natuurlijk helpen wij u graag met een advies op maat: Advies online, of bel ons: 070-3387010. Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur en zaterdag en zondag van 09:30 tot 17:30 uur.

Matrassen 45 dagen op proef

RHF geeft u 45 dagen de tijd om de traagschuim matrassen thuis uit te proberen. Deze proeftijd is geheel gratis en zonder aankoopverplichting.

Royal Health Foam matrassen biedt u:

  • De oplossing tegen lichamelijke klachten en slaapproblemen
  • 45 dagen gratis proefslapen. Niet goed geld terug
  • 10 jaar volledige garantie
  • Alle matrassen gratis bezorgd tot in de slaapkamer
  • Zeven dagen per week persoonlijk advies, telefonisch (070-3387010) of in onze showroom

Matras

Nieuw matras
Beste matras
Traagschuim matras
Matras matrassen test
Matras thuisbezorgd
Goed matras
Ervaring RHF
Matras online kopen
Rugklachten
Matrassen test

Matrassen

Matrassen ad matras anti decubitus
Nieuwe matrassen
Nasa matras kindermatras
Boxspring tweedehands matras
Matrassen uitproberen
Koudschuim matrassen
Best verkochte matras
Matrassen vergelijken
Slaapproblemen - kruik - dekbed - slaapkamer

Collectie van RHF

Proefslapen
Budget matras
Original Support matras
Premium Support matras
RHF Bedbodems
RHF Hoofdkussens
Topmatras / oplegmatras
Waterbed


Veel gezocht op RHF

Coolmax, Traagschuim matras, fibromyalgie, slaapkamer , matras, Kindermatras, boxsprings, Best verkochte matras, pocket matras, nasa schuim,

Matras temperatuur: Een nieuw matras moet niet te warm of koud zijn maar temperatuur neutraal.

Matras zones: Als de zones precies kloppen met uw lichaams lengte en houding kunnen matras zones prima weken, let hier wel goed op. Als het matras veerkrachtig is heeft u geen zones nodig.

RHF is aangesloten bij het CBW Het CBW is de brancheorganisatie voor ondernemers in de wonen branche die belangen behartigt voor de consument

RHF is lid van de Centrale Bond MeubelfabrikantenDe Centrale Bond van Meubelfabrikanten is de belangenbehartiger voor de Nederlandse meubelbranche – sinds 1912.

RHF voldoet aan het Q-Shops keurmerkVeilig en betrouwbaar: Deze webshop met het keurmerk geeft u betrouwbaarheid Het Thuiswinkel Certificaat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Matrassen worden zo milieuvriendelijk gemaaktQshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren.

Matrassen worden zo milieuvriendelijk gemaaktOnze bedbodems zijn gecertificeerd door TÜV. Dit betekent dat dit product veilig en gebruiksvriendelijk is.

Matrassen met ISO CertificatieChris Nederhorst is matrassen specialist in het Project Smart Sleep op de TU van Eindhoven. Smart sleep werkt aan het oplossen van slaap problemen zonder gebruik te maken van slaapmiddelen.

RHF is sponsor van TU-DelftHet LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn. Het LGA Kwaliteit Certificaat biedt u een grondig getest matras.

Matrassen betalen met iDealRHF werkt samen met de TU delft aan het project “Auto van de toekomst”. RHF is de leverancier van de schuimen in de zittingen van deze nieuwe auto.

Matrassen betalen met PayPalRHF werkt samen met Philips aan een medisch project waarbij de nieuwste snufjes op het gebied van matrassen worden toegepast.

Matras afrekenen met Pin bij afleveringHet laatste ziekenhuis dat wij traagschuimmatrassen mochten leveren is het Bronovo ziekenhuis in Den Haag.

Matrassen gemaakt met Dankbaarheid en LiefdeRHF werkt op basis van negen morele uitgangspunten: Menselijkheid: Win win win, Comfort en kwaliteit, RHF Prijzen en marketing, Integriteit, Innovatie, Verantwoordelijkheid, Eco-bewust, RHF Royal Health Foam