Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Royal Air matras

  • € 1699,00
  • NU € 1549,00

  • € 150.- euro korting


Instelbaar matras dmv afstandsbediening

Aanpasbaar matras
Progressieve opbouw
Schouders en heupen separaat instelbaar
Traagschuim toplaag naar keuze

Royal Air matras

Het Royal Air matras heeft een binnen-kern van twee afzonderlijke lucht kernen die afzonderlijk harder of zachter gemaakt kunnen worden. De toplaag kan in traagschuim of in koudschuim en wordt naar stevigheid gekozen. De stevigheid van de toplaag is afhankelijk van uw gewicht en persoonlijk voorkeur. 

Het Royal Air matras is een matras waarbij zowel de schouderzone als de heup-onderrug met een afstandsbediening in hardheid instelbaar zijn. Hierdoor kan het matras voor minder- of juist meer druk zorgen. Het Royal Air matras is perfect in te stellen en aan te passen aan ieders wens. Het Royal Air matras is nooit te hard of te zacht maar precies goed.

Het matras is instelbaar met de draadloze afstandsbediening die de luchtkamers van 0 tot 20 met lucht kunnen vullen. Ieder mens heeft een ander lichaam en ook andere wensen. Deze kunnen ook nog eens met de tijd veranderen maar dat is geen enkel probleem met een Royal Air matras. Mannen hebben van nature brede schouders waardoor er daar vaak extra druk ontstaat. Bij dames zijn het vaak de heupen en de taille waar problemen kunnen ontstaan. Als je deze plekken kan finetunen en daar de perfect hardheid instelt zorgt dit niet alleen voor meer comfort maar ook voor een goede ergonomie.

Om het matras heen zit een mooie wasbare Tencel tijk die een zeer goed ventilerend- en vocht opnemend vermogen heeft.  De extra stevige rits kan veel meer trekkrachten hebben dan een gemiddelde rits. Dit is nodig omdat er veel druk kan ontstaan als het bijzonder zacht is ingesteld.  De Royal Air matras is een 25 cm dik matras met 9 cm een geprofileerde traagschuimlaag waardoor schouders en heupen extra de ruimte krijgen. Dit matras is qua stevigheid naar wens instelbaar en biedt een heerlijk ligcomfort.

Dit matras is samenwerking met de Firma Matrair uit Heerenveen ontwikkeld.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed