Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Comfort koudschuim matras

  • € 479,00
  • NU € 429,00

  • € 50.- euro korting
  • Bestel nu, betaal pas bij levering
  • 1 jaar volledige garantie
  • Levertijd matras 4 à 5 weken


Eenvoudig maar kwalitatief goed koudschuim matras

Ideaal matras voor tieners en jonge volwassenen
Scherp geprijsd met prima kwaliteit
Redelijk koel matras
20 cm hoog

Comfortabel koudschuim

Het Comfort koudschuim is voorzien van een kern van koudschuim met een HR60 waarde dat zorgt voor heerlijk en comfortabel slapen. Het koudschuim heeft een open celstructuur en is daardoor ‘ademend’ wat zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. Het schuim voldoet aan de hoogste eisen. Dit matras is ideaal te gebruiken voor kinderen vanaf 10 jaar oud of 1.50 lang. In de meeste gevallen is medium dan de beste hardheid om te kiezen. Deze hardheid is geschikt tot 80 Kg lichaamsgewicht.

Ventilerende 3d kern

De koudschuim kern van het matras is 3D-geprofileerd en heeft een blokjesprofiel waardoor het ventilerend vermogen optimaal is en er een zevenvoudige multizone-verdeling ontstaat.

Comfortabele slaapbeleving

De densiteit van HR-60 garandeert een comfortabele slaapbeleving. Het blokjesprofiel zorgt voor een subtiele gewichtsverdeling; onder andere door het stevige heupgedeelte en de soepele en flexibele schouderzone.

Afritsbare tijk

De afritsbare tijk is antiallergisch en doorgestikt met vochtregulerende vulling. De hoes is wasbaar op 40 °C.

Gunstige voorwaarden

U krijgt op het Comfort koudschuim matras 1 jaar volledige garantie afbouwend tot 3 jaar, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.  De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken voor dit matras.

Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk

Het Comfort matras kan in elke maat voor u geproduceerd worden. Van 70 x 200 cm tot 200 x 220 cm. Zelfs als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere bedbodem

Bij een goed matras hoort een goede bedbodem. Het is juist de combinatie van een goed matras én bedbodem die het geheel optimaal maakt. Een goede bedbodem zorgt voor een betere ergonomie en voor een langere levensduur van het matras. Ook kunt u door middel van een bedbodem, met name een schotelbodem, uw comfort nog finetunen. U kunt individuele schotels steviger instellen of juist zachter waardoor u het geheel perfect naar uw wensen kunt afstemmen.

Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het koudschuim van het Comfort matras wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO en Öko-Tex. Ons koudschuim is hypoallergeen (neutraal), Öko-Tex 100 klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij).

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen worden uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Specificaties matras
Soort matras Koudschuim matras
Comfort klasse Luxe
Dikte van het matras Circa 20 cm inclusief tijk
Hardheden Soft, Medium, Firm en Extra firm
Afmeting Kan in elke maat geproduceerd worden
Kern van het matras Volledig koudschuim (HR60)
Soort koudschuim HR60 geprofileerd in 7 3D-Zones. Koudschuim op basis van 30% natuurlijke olie.
Soort matrastijk / hoes Dubbeldoek hoes kleur wit 350 gr/m²
Hoes wasbaar De hoes is wasbaar op 40 °C
Gevoelstemperatuur Gemiddeld tot koel
Bijpassende bedbodem Dit matras is geschikt voor elk type bedbodem zowel vlak als elektrisch verstelbaar
Vrij van schadelijke stoffen Ja
Keurmerken en certificeringen
Öko-tex normering Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

Garantie 1 jaar volledige garantie afbouwend tot 3 jaar

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: