Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Instap matrassen


Instap matrassen:
133 producten

Instap matrassen informatie

Voor ons zijn de instap-matrassen simpele maar toch kwalitatief goede matrassen vandaar de naam instap-matrassen. De verschillen met onze premium matrassen zijn de dikte, het gebruikte textiel en de opbouw van de schuimen. Daarnaast zijn er nog meer verschillen die we hieronder met u door zullen nemen.

Prijs-kwaliteit absoluut goed

Onze instap matrassen zijn schep geprijsd en worden evenals de premium matrassen op proef gegeven. De kwaliteit van het gebruikte schuim is goed echter wordt er minder garantie op onze instap matrassen gegeven.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze instap matrassen is feitelijk gelijk met de premium matrassen echter zijn de instap-matrassen veel simpeler gemaakt. Zo zijn de gebruikte schuimen gelijk met de premium matrassen maar het gebruikte textiel niet. Ook worden de instap matrassen

Matras textiel

Voor onze instap matrassen gebruiken wij geen Tencel matrastijklen met uitzondering van het Comfort Plus koudschuim matras. Voor de Basic en het Comfort koudschuim matras gebruiken wij synthetische matrasstijken die wasbaar zijn op 60 graden.

Niet gebiesd

Een bies aan de boven- en onder zijde van het matras houdt de zijde kaars recht waardoor er minder naad vorming ontstaat bij het gebruik van twee losse matrassen. Daarnaast kan een gebiesde tijk er gemakkelijker afgehaald worden voor een wasbeurt

Eén laag schuim

Voor koudschuim matrassen is het meestal wenselijk deze op te bouwen uit meerdere lagen koudschuim omdat het matras dan een stuk stabieler en rustiger wordt. Bij de instap matrassen zoals de comfort wordt er slechts één laag koudschuim gebruikt terwijl de Comfort De Luxe opgebouwd is uit twee koudschuimlagen.

De Comfort de Luxe is daardoor zeker een stabieler matras.

Verschillende stevigheden 

De instap modellen worden in drie verschillende stevigheden geproduceerd terwijl de premium matrassen in vier verschillende stevigheden gemaakt en geleverd kussen worden.

HR-waardes koudschuim

Wij werken altijd met een hoge HR-waardes voor ons koudschuim. De voordelen van een hoge HR-waarde zijn zo groot dat het prijsvoordeel van een lagere HR-waarde hier niet tegen op weegt. De HR warde is verantwoordelijk voor de veerkracht en dus de steun die het matras bieden kan.

Slaap Temperatuur

Onze instap matrassen kunnen iets warmerzijn dan onze premium modellen en dat heeft met het gebruikte textiel te maken. Tencell heeft een geweldig ventilerend- en vocht opnemend vermogen en daar kan synthetisch materiaal tegen op.

Garantie

Onze instap matrassen zijn geweldige matrassen voor starters en tieners maar zijn ook prima geschikt voor volwassenen. De instap matrassen worden gewoon 45 dagen op proef aangeboden echter is de product garantie korter dan op onze premium matrassen.