Corona maatregelen: Levertijden zijn onveranderd (2 à 3 weken) Showroom open, max 8 personen tegelijk Bel gerust: 070 - 338 7010
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Corona maatregelen
Royal Health Foam matrassen
Persoonlijk advies: 070 338 7010
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Budget koudschuim matras

  • € 429,00
  • NU € 329,00

  • € 100.- euro korting


Ideaal matras voor studenten
Scherp geprijsd met prima kwaliteit
Redelijk koel matras
18 cm hoog

Comfortabel koudschuim

Het studenten Budget koudschuim matras heeft een koudschuim matraskern HR40 waarde die zorgt voor goede steun en comfortabel slapen. Het gebruikte koudschuim heeft een open celstructuur en is daardoor ‘ademend’ wat zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. Het schuim voldoet aan de hoogste eisen en is vrij van toegevoegde chemie (brandvertragers antihuisstofmijt etc). Dit matras is ideaal voor studenten die toch een kwalitatief goed én comfortabel matras zoeken. Het matras wordt in twee verschillende hardheden gemaakt: Medium tot een gewicht van 75 KG en Firm tot een gewicht van 100 KG.  In de meeste gevallen is de Medium dan de beste hardheid om te kiezen.

Ventilerende 5 zone en 3d kern

De kern van het Budget koudschuim matras is aan beiden zijde gezoneerd (3D-geprofileerd) waardoor het matras in 7 zones goed de contouren van het lichaam kan volgen. Ook zorgen de inkepingen (3D-geprofileerd) voor een beter ventilerend vermogen en er een zevenvoudige Multi zone.

Comfortabele slaapbeleving

De densiteit van het Budget matras is een HR-40 die steun en stabiliteit garandeert. De insnijdingen (3D profiel) zorgen voor een subtiele gewichtsverdeling; Mede door de soepele heup en schouderzone.

Afritsbare tijk

De afritsbare katoenen tijk is antiallergisch en doorgestikt. De hoes is wasbaar op 40 °C. (78% katoen, 2% elastaan, 20% Dacron)

Gunstige voorwaarden

U krijgt op het Budget koudschuim matras 1 jaar volledige garantie afbouwend tot 3 jaar. Ook wordt het matras 45 dagen gratis op proef gegeven en wordt het gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.  De levertijd is ongeveer 4 voor het budget dit matras.

Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk

Het Budget matras kan in elke maat voor u geproduceerd worden. Als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere bedbodem

Een goede bedbodem draagt bij aan comfort en ergonomie. De combinatie versterk elkaar waardoor het ook raadzaam is er een goede bedbodem bij te kopen. Naast het feit dat een bedbodem zorgt voor een betere ergonomie zorgt het ook voor een langere levensduur van het matras.

Specificaties matras
Soort matras Koudschuim matras
Comfort klasse Budget
Dikte van het matras Circa 18-19 cm inclusief de tijk
Hardheden Medium: tot 75 Kg | Firm vanaf 75 Kg tot 100 Kg
Kern van het matras Volledige koudschuim HR40 met 5 zones
Specificaties
Tijk 78% katoen, 2% Elastaan, 20% Dacron

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed