Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Kindermatras Donna

 • € 221,00
 • NU € 171,00

 • € 50.- euro korting
 • 10 jaar volledige garantie
 • Betaal via iDeal voor snelste bezorging
 • Medische kwaliteit schuim
 • Afritsbare hoes en wasbaar op 60° C
 • Levertijd: 5-7 werkdagen. Vanaf maat 70x160: 1-2 weken
 • Volledig vrij van schadelijke stoffen
 • Maatwerk: in elke maat realiseerbaar, vraag een offerte aan


Het best geteste kindermatras
Veilig en gecertificeerd kinder/tienermatras
Koel en goed ventilerend matras
14 cm hoog

Goed ventilerend en droog slapen

Het koudschuim van ons kindermatras Donna in combinatie met ons gebruikte matrastextiel zorgt voor een droog en iets koeler slaapklimaat. Vocht in combinatie met lichaamswarmte is de ideale kweekbodem voor bacteriën en schimmels. Bovendien trekt vocht stof aan. Het is daarom van groot belang dat kindermatrassen bijzonder goed ventileren en ook snel weer kunnen drogen.
Tip: gebruik de swissa katoenen onderdeken voor een extra gemak en hygiëne.

Comfortabel en veilig

Het Royal Health Foam kindermatras Donna is een zeer comfortabel, goed ventilerend, luxe en veilig kindermatras.

Het kindermatras heeft een koudschuim HR 55 kern die zeer veerkrachtig is en een uitstekende ondersteuning biedt. Uw kind zal genieten van dit extra comfort. De dikte van het Donna kindermatras inclusief luxe afritsbare tijk is circa 14 cm.

Veilige materialen, schuim zonder toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen

 •   Gifvrij! 100% vrij van schadelijke en/of giftige stoffen 
 •   Géén toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen zoals brandvertragers en pesticiden
 •   100% vrij van benzeen, fenolen en formaldehyde en hierdoor dus geurloos

Medisch gekwalificeerd

De Donna is een goed ventilerend en koel matras dat veel comfort biedt. Dit kindermatras is comfortabel en afgewerkt met een 320 gram gewatteerde stretch tijk. De tijk is gebiesd, heeft een 3D-breisel zijde voor extra ventilatie. De tijk is doormidden te ritsen en kan gewassen worden op 60 C. Het koudschuim is een HR 55 dat zeer veerkrachtig is waardoor het goede ondersteuning biedt. Daarnaast is het koudschuim medisch gekwalificeerd en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en heeft alle mogelijke certificaten. De dikte van het matras inclusief luxe afritsbare tijk is ca. 14 cm.

Meerdere maten

Het Royal Health Foam kindermatras Donna wordt ook in 70 x 200 cm, 80 x 200 cm en 90 x 200 cm gemaakt maar dan zonder beertjesmotief op de tijk. Zelfs als u het kindermatras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het koudschuim van het kindermatras Donna wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO en Öko-Tex. Ons koudschuim is hypoallergeen (neutraal), Öko-Tex 100 klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij).

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen worden uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Levering voor de kleinere maten

Het kindermatras Donna wordt in de maat 55 x 110 tot de 70 x 150 maat door PostNL geleverd. U krijgt van ons een track & tracecode toegestuurd. Binnen een week zal het matras bij u bezorgd worden

Levering voor de grotere maten

Het kindermatras Donna in de 70, 80 en 90 bij 200 cm maat wordt door ons aangeboden via een transporteur. Bij directe betaling via iDeal wordt het matras rechtstreeks vanuit onze fabriek  binnen ca. 1 - 2 weken bij u thuisbezorgd, u ontvangt dan vanzelf een track en trace code. Bij betaling bij levering krijgt u bericht van Easy2Send of Montrieurs om de afspraak in te plannen, de levertijd kan dan langer zijn.

Betaling bij levering

Het is mogelijk om aan de deur te betalen bij het leveren. U kunt ook op basis van de factuur het bedrag aan ons overmaken.

Proeftijd

Op het kindermatras Donna geldt een iets andere regeling. Wij geven dit matras 14 dagen geheel vrijblijvend op proef.

Specificaties kindermatras
Soort matras Kindermatras
Soort kindermatras Koudschuim
Comfort klasse Luxe
Dikte kindermatras Ca. 14 cm
Kern kindermatras Koudschuim HR55 medisch gekwalificeerd
Soort matrastijk / hoes Gewatteerd 350gr/m² met beertjesmotief met uitzondering van de 70/80/90x200 maten
Hoes wasbaar De hoes is afritsbaar en wasbaar op 60° C
Vrij van schadelijke stoffen Ja, volledig vrij van schadelijke stoffen
Keurmerken en certificeringen
Öko-tex normering Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

HygCen HygCen

HygCen is een internationaal gerenommeerd testlaboratorium op het gebied van hygiëne en veiligheid van medische apparatuur, en haar deskundige testmethodologie biedt een bijdrage aan het gebied van kwaliteitsborging in heel Europa.

CertiPur CertiPUR

Dit label wordt toegekend aan producenten van koudschuim matrassen en traagschuim matrassen (polyurethaan schuim) die gebruikt worden in de bedden- en meubelsector. Alleen de producenten die voldoen aan strikte veiligheids-, gezondheids- en milieueisen mogen gebruik maken van dit label.

LGA LGA

Het LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn getest.

De LGA Quality Certificate verklaart dat een schuimproduct een hoge en constante kwaliteit heeft. Het LGA kwaliteitscertificaat op een product biedt u een grondig geteste matras.

Medisch getest Medisch getest

Body-wholesome textiles. Een keuringsdienst voor textiel die onderzoek doet naar huidvriendelijke textielstoffen.

Garantie 10 jaar volledige garantie
Matras met proeftijd / proefslapen Ja, 14 dagen proeftijd
Ventilatie Zeer goed

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: