Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Kindermatras Prima Donna

 • € 298,00
 • NU € 248,00

 • € 50.- euro korting
 • 10 jaar volledige garantie
 • Betaal via iDeal voor snelste bezorging
 • Medische kwaliteit schuim
 • Afritsbare hoes en wasbaar op 60° C
 • Levertijd: 5-7 werkdagen. Vanaf maat 70x160: 1-2 weken
 • Volledig vrij van schadelijke stoffen
 • Maatwerk: in elke maat realiseerbaar, vraag een offerte aan.


Luxe kindermatras
Veilig en gecertificeerd kinder/tienermatras
Goed ventilerend matras
16 cm hoog, medische kwaliteit schuim

Goed ventilerend en droog slapen

Het koudschuim van ons kindermatras Prima Donna in combinatie met ons gebruikte matrastextiel zorgt voor een droog en iets koeler slaapklimaat. Vocht in combinatie met lichaamswarmte is de ideale kweekbodem voor bacteriën en schimmels. Bovendien trekt vocht stof aan. Het is daarom van groot belang dat kindermatrassen bijzonder goed ventileren en ook snel weer kunnen drogen.
Tip: gebruik de swissa katoenen onderdeken voor een extra gemak en hygiëne.

Comfortabel en drukverlagend

Het Royal Health Foam kindermatras Prima Donna is ons premium kindermatras. Het matras is drukverlagend, biedt veel comfort en is goed ventilerend.

Het toplaagje van 4 cm traagschuim zorgt voor een zacht en aangenaam drukverlagend effect. Onder het traagschuim wordt koudschuim HR 55 gebruikt dat veerkrachtig is en de juiste ondersteuning biedt. Uw kind zal genieten van dit extra comfort. De dikte van het Prima Donna matras inclusief luxe afritsbare tijk is een royale 16 cm.

Veilige materialen, schuim zonder toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen

Veilige materialen

 •   Gifvrij! 100% vrij van schadelijke en/of giftige stoffen 
 •   Géén toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen zoals brandvertragers en pesticiden
 •   100% vrij van benzeen, fenolen en formaldehyde en hierdoor dus geurloos

Medisch gekwalificeerd

Het kindermatras Prima Donna is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Het heeft alle testen en keuringen van belang doorstaan en is dus medisch gekwalificeerd en heeft alle mogelijke certificaten.

Afritsbare tijk

De comfortabele stretch tijk is gewatteerd en gebiest. Het heeft een opengewerkt breisel voor extra ventilatie. De tijk is doormidden te ritsen en kan gewassen worden op 60 C.

Meerdere maten

Dit kindermatras wordt ook als tienermatras in de maten 70 x 200 cm, 80 x 200 cm en 90 x 200 cm gemaakt maar dan zonder het beertjes motief.

Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het traagschuim en koudschuim van het kindermatras Prima Donna wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO en Öko-Tex. Ons koudschuim is hypoallergeen (neutraal), Öko-Tex 100 klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij).

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen worden uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Levering voor de kleinere maten

Het kindermatras Prima Donna wordt van de maat 55 x 110 tot de 70 x 160 maat door PostNL geleverd. U krijgt van ons een track & tracecode toegestuurd.

Levering voor de grotere maten

Het kindermatras Prima Donna in de 70, 80 en 90 bij 200 cm maat wordt door ons aangeboden via een transporteur. Bij directe betaling via iDeal wordt het matras rechtstreeks vanuit onze fabriek  binnen ca. 1 - 2 weken bij u thuisbezorgd, u ontvangt dan vanzelf een track en trace code. Bij betaling bij levering krijgt u bericht van Easy2Send of Montrieurs om de afspraak in te plannen, de levertijd kan dan langer zijn.

Betaling bij levering

Het is mogelijk om aan de deur te betalen, de levering is echter sneller als er betaald is via iDeal. U kunt ook op basis van de factuur het bedrag aan ons overmaken.

Proeftijd

Op het kindermatras Prima Donna geldt een iets andere regeling. Wij geven dit matras 14 dagen geheel vrijblijvend op proef.

Specificaties kindermatras
Soort matras Kindermatras
Soort kindermatras Koudschuim en traagschuim
Comfort klasse Zeer Luxe
Dikte kindermatras Ca. 16 cm
Kern kindermatras Koudschuim HR55 en traagschuim 50kg/m³ medisch gekwalificeerd
Soort matrastijk / hoes Gewatteerd 350gr/m² met beertjesmotief met uitzondering van de 70x160 70/80/90x200 maten
Hoes wasbaar De hoes is afritsbaar en wasbaar op 60° C
Vrij van schadelijke stoffen Ja, volledig vrij van schadelijke stoffen
Keurmerken en certificeringen
Öko-tex normering Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

HygCen HygCen

HygCen is een internationaal gerenommeerd testlaboratorium op het gebied van hygiëne en veiligheid van medische apparatuur, en haar deskundige testmethodologie biedt een bijdrage aan het gebied van kwaliteitsborging in heel Europa.

CertiPur CertiPUR

Dit label wordt toegekend aan producenten van koudschuim matrassen en traagschuim matrassen (polyurethaan schuim) die gebruikt worden in de bedden- en meubelsector. Alleen de producenten die voldoen aan strikte veiligheids-, gezondheids- en milieueisen mogen gebruik maken van dit label.

LGA LGA

Het LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn getest.

De LGA Quality Certificate verklaart dat een schuimproduct een hoge en constante kwaliteit heeft. Het LGA kwaliteitscertificaat op een product biedt u een grondig geteste matras.

Medisch getest Medisch getest

Body-wholesome textiles. Een keuringsdienst voor textiel die onderzoek doet naar huidvriendelijke textielstoffen.

Garantie 10 jaar volledige garantie
Matras met proeftijd / proefslapen Ja, 14 dagen proeftijd
Ventilatie Zeer goed

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: