Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Matrastopper De Luxe koudschuim

  • € 499,00
  • NU € 399,00

  • € 100.- euro korting
  • Gratis bezorgd in heel Nederland en België
  • Medische kwaliteit schuim
  • Afritsbare hoes en wasbaar op 60° C


Comfortabel en luxe oplegmatras
Maakt elk matras een stuk comfortabeler
Geschikt voor op elk matras
8 cm hoog

Comfortabel koudschuim

Het oplegmatras De Luxe koudschuim is een heerlijk koel en luxe oplegmatras dat geschikt is voor permanent gebruik. De koudschuim matrastopper is ca. 9 cm dik en heeft een geprofileerde koudschuimlaag van HR65 dat in 7 zones is gesneden. Door de 7 zones ligt deze koudschuim matras topper niet alleen heerlijk, maar biedt het ook goede ondersteuning en drukverlaging bij de schouders en heupen.

Het blokjesprofiel dat in de koudschuim matras topper is gesneden zorgt voor minder trekkracht op het schuim en verhoogt de ventilerende werking. U kunt het topdekmatras echter ook omkeren, om zodoende juist iets meer stevigheid te creëren.

Splittop mogelijkheid

U kunt selecteren of u het oplegmatras in split-top uitvoering + €50 wilt. Dit is ideaal als u twee verstelbare bedbodems heeft. U kunt kiezen tussen een enkele split of een dubbele.

Omruilen mag

Op de matrastoppers geven wij geen proeftijd. Wel bieden we de mogelijkheid om te ruilen van hardheid of soort schuim. Binnen 14 dagen na ontvangst mag de kern van de matrastopper bij ons omgeruild worden. U kunt ook gebruik maken van de ruilservice bij u thuis, dan zal er €79 aan transportkosten in rekening gebracht worden.

Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het koudschuim van het oplegmatras De Luxe wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO en Öko-Tex. Ons koudschuim is hypoallergeen (neutraal), Öko-Tex 100 klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij).

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen worden uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Specificaties matras
Soort matras Oplegmatras
Comfort klasse Gemiddeld/Hoog
Dikte van het matras Circa 9 cm inclusief tijk
Hardheden Soft, Medium en Firm
Kern van het matras Koudschuim
Soort koudschuim 8 cm koudschuim HR65, geprofileerd voor extra ventilatie en conformerend vermogen en in 7 zones gesneden
Soort matrastijk / hoes Silverline hoes kleur beige: Antibacterieel en antischimmel. 460 gr/m² gewatteerd
Hoes wasbaar De hoes is wasbaar op 60 °C
Gevoelstemperatuur Koel
Vrij van schadelijke stoffen Ja
Keurmerken en certificeringen
ISO 9001 ISO 9001

De ISO-9001-certificaties zijn standaarden van het ISO-instituut waarbij is vastgelegd hoe een organisatie haar kwaliteit kan waarborgen. Indien een organisatie volgens de ISO-9001-normen werkt, kan zij een certificaat aanvragen dat dit bewijst.

LGA LGA

Het LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn getest.

De LGA Quality Certificate verklaart dat een schuimproduct een hoge en constante kwaliteit heeft. Het LGA kwaliteitscertificaat op een product biedt u een grondig geteste matras.

Öko-tex normering Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

Garantie 2 Jaar volledige garantie zonder afbouwing
Matras met proeftijd / proefslapen Er zit geen proeftijd op oplegmatrassen

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: