Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Matrastopper Regular koudschuim

  • € 349,00
  • NU € 249,00

  • € 100.- euro korting
  • Gratis bezorgd in heel Nederland en België
  • Medische kwaliteit schuim
  • Afritsbare hoes en wasbaar op 60° C


Comfortabel oplegmatras
Ideaal voor op reis
Geschikt voor op elk matras
6 cm hoog

Comfortabel

Het Regular koudschuim oplegmatras is een koel en comfortabel koudschuim oplegmatras. De matrastopper heeft een geprofileerde koudschuimlaag van 6 cm en een totale dikte van ca. 7 cm. Het koudschuim is in 7 zones geprofileerd voor optimale drukverdeling en ondersteuning. Omdat deze matrastopper relatief dun is, is het geschikt om gemakkelijk mee te nemen. Wij noemen deze matrastopper ook wel onze reismatras.

Ventilerend koudschuim

Naast de goed ventilerende eigenschap van koudschuim is het koudschuim in zones gesneden  dat de ventilerende werking verhoogt. Ook zorgt de profilering (blokjesprofiel) dat deze matras zich extra goed naar het lichaam voegt. De druk op de heupen en schouders wordt hierdoor nog meer verlicht, zonder dat er extra spanning op het koudschuim komt. U kunt het topdekmatras echter ook omkeren, om zodoende juist iets meer stevigheid te creëren.

Splittop mogelijkheid

U kunt selecteren of u het oplegmatras in split-top uitvoering + €50 wilt. Dit is ideaal als u twee verstelbare bedbodems heeft. U kunt kiezen tussen een enkele split of een dubbele.


Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het koudschuim van het oplegmatras Regular wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO en Öko-Tex. Ons koudschuim is hypoallergeen (neutraal), Öko-Tex 100 klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij).

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen worden uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Specificaties matras
Soort matras Oplegmatras
Comfort klasse Gemiddeld
Dikte van het matras Circa 6 cm inclusief tijk
Hardheden Soft, Medium en Firm
Kern van het matras Koudschuim
Soort koudschuim HR55, 7 zones
Soort matrastijk / hoes Dubbeldoek Silverline hoes kleur beige: Antibacterieel en antischimmel. 350 gr/m²
Hoes wasbaar De hoes is wasbaar op 60 °C
Gevoelstemperatuur Koel
Vrij van schadelijke stoffen Ja
Keurmerken en certificeringen
ISO 9001 ISO 9001

De ISO-9001-certificaties zijn standaarden van het ISO-instituut waarbij is vastgelegd hoe een organisatie haar kwaliteit kan waarborgen. Indien een organisatie volgens de ISO-9001-normen werkt, kan zij een certificaat aanvragen dat dit bewijst.

LGA LGA

Het LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn getest.

De LGA Quality Certificate verklaart dat een schuimproduct een hoge en constante kwaliteit heeft. Het LGA kwaliteitscertificaat op een product biedt u een grondig geteste matras.

Öko-tex normering Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

Garantie 2 Jaar volledige garantie zonder afbouwing
Matras met proeftijd / proefslapen Er zit geen proeftijd op oplegmatrassen

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: