Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Matrastopper Regular traagschuim

  • € 439,00
  • NU € 339,00

  • € 100.- euro korting
  • Gratis bezorgd in heel Nederland en België
  • Medische kwaliteit schuim
  • Afritsbare hoes en wasbaar op 60° C


Comfortabel oplegmatras
Ideaal voor op reis
Geschikt voor op elk matras
6 cm hoog

Medisch gekwalificeerd

De Regular Matrastopper is een heerlijk topper met een geprofileerde traagschuimlaag van 6 cm en een totale dikte van ca. 7 cm. Het traagschuim heeft een densiteit van 50 kg/m³. Omdat deze matrastopper relatief dun is, is het geschikt om gemakkelijk mee te nemen. Wij noemen deze matrastopper dan ook wel ons reismatras.

Drukverlagend

Het blokjesprofiel dat in het traagschuim is gesneden zorgt voor minder trekkracht op het schuim en verhoogt de ventilerende werking. Ook zorgt de profilering (blokjesprofiel) dat deze matras zich extra goed naar het lichaam voegt.  De druk op de heupen en schouders wordt hierdoor nog meer verlicht, zonder dat er extra spanning op het traagschuim komt. U kunt het topdekmatras echter ook omkeren, om zodoende juist iets meer stevigheid te creëren.

Splittop mogelijkheid

U kunt selecteren of u het oplegmatras in split-top uitvoering + €50 wilt. Dit is ideaal als u twee verstelbare bedbodems heeft. U kunt kiezen tussen een enkele split of een dubbele.

Omruilen mag

Op de matrastoppers geven wij geen proeftijd. Wel bieden we de mogelijkheid om te ruilen van hardheid of soort schuim. Binnen 14 dagen na ontvangst mag de kern van de matrastopper bij ons omgeruild worden. U kunt ook gebruik maken van de ruilservice bij u thuis, dan zal er €79 aan transportkosten in rekening gebracht worden.

Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het traagschuim van het oplegmatras Regular wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO en Öko-Tex. Ons koudschuim is hypoallergeen (neutraal), Öko-Tex 100 klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij).

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen worden uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Specificaties matras
Soort matras Oplegmatras
Comfort klasse Gemiddeld
Dikte van het matras Circa 6 cm inclusief tijk
Hardheden Soft, Medium en Firm
Kern van het matras Traagschuim
Soort traagschuim 6 cm, traagschuim 50 Kg/m³ (medisch gekwalificeerd), geprofileerd voor extra ventilatie en conformerend vermogen. Traagschuim op basis van 30% natuurlijke olie.
Soort matrastijk / hoes Dubbeldoek Silverline hoes kleur beige: Antibacterieel en antischimmel. 350 gr/m²
Hoes wasbaar De hoes is wasbaar op 60 °C
Gevoelstemperatuur Gemiddeld tot warm
Vrij van schadelijke stoffen Ja
Keurmerken en certificeringen
Öko-tex normering Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

CertiPur CertiPUR

Dit label wordt toegekend aan producenten van koudschuim matrassen en traagschuim matrassen (polyurethaan schuim) die gebruikt worden in de bedden- en meubelsector. Alleen de producenten die voldoen aan strikte veiligheids-, gezondheids- en milieueisen mogen gebruik maken van dit label.

HygCen HygCen

HygCen is een internationaal gerenommeerd testlaboratorium op het gebied van hygiëne en veiligheid van medische apparatuur, en haar deskundige testmethodologie biedt een bijdrage aan het gebied van kwaliteitsborging in heel Europa.

Garantie 2 jaar volledige garantie zonder afbouwing
Matras met proeftijd / proefslapen Er zit geen proeftijd op oplegmatrassen

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: