Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Matrastopper Regular traagschuim

  • € 365,00
  • € 315,00

  • Gratis bezorgd in heel Nederland en België
  • 10 jaar volledige garantie
  • Medische kwaliteit schuim
  • Afritsbare hoes en wasbaar op 60° C
Nu € 50.- euro korting


De Regular Matrastopper is medisch gekwalificeerd en heeft een geprofileerde traagschuimlaag van 6 cm en een totale dikte van ca. 7 cm. Het traagschuim heeft een densiteit van 50 kg/m³. Omdat deze matrastopper relatief dun is, is het geschikt om gemakkelijk mee te nemen. Wij noemen deze matrastopper dan ook wel ons reismatras.

Het blokjesprofiel dat in het traagschuim is gesneden zorgt voor minder trekkracht op het schuim en verhoogt de ventilerende werking. Ook zorgt de profilering (blokjesprofiel) dat deze matras zich extra goed naar het lichaam voegt. De druk op de heupen en schouders wordt hierdoor nog meer verlicht, zonder dat er extra spanning op het traagschuim komt.

Splittop mogelijkheid
U kunt selecteren of u de matrastopper in split-top uitvoering+ €50 wilt. Dit is ideaal als u twee verstelbare bedbodems heeft. U kunt kiezen tussen een enkele split of een dubbele.

Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het traagschuim van het oplegmatras Regular wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO en Öko-Tex. Ons koudschuim is hypoallergeen (neutraal), Öko-Tex 100 klasse 1 gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij).

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen worden uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Specificaties matras
Soort matras Oplegmatras
Comfort klasse Gemiddeld
Dikte van het matras Circa 6 cm inclusief tijk
Hardheden Soft, Medium en Firm
Kern van het matras Traagschuim
Soort traagschuim 6 cm traagschuim 50 Kg/m³ (medisch gekwalificeerd), geprofileerd voor extra ventilatie en conformerend vermogen. Traagschuim op basis van 30% natuurlijke olie.
Soort matrastijk / hoes Dubbeldoek Silverline hoes kleur beige: Antibacterieel en antischimmel. 350 gr/m²
Hoes wasbaar De hoes is wasbaar op 60 °C
Gevoelstemperatuur Gemiddeld tot warm
Vrij van schadelijke stoffen Ja
Keurmerken en certificeringen Certipur, HygCen en Öko-Tex
Garantie 10 Jaar volledige garantie zonder afbouwing
Matras met proeftijd / proefslapen Er zit geen proeftijd op oplegmatrassen

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed
Stichting Thuiswinkel Certificaat
CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2016   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag