Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Pyramid energy® matras

  • € 1739,00


Pyramid energy® matras - Piramides op schaal Cheops

Matras op basis van gulden snede
Silvergaren verwerkt in matrastijk
Zeer goede ventilatie
Stimuleert de vitaliteit

"Progressieve druk is één van de belangrijkste eigenschappen van een goed matras. Als de piramidevorm vanaf de top wordt ingedrukt ontstaat er een steeds grotere tegendruk omdat de piramide platter wordt. Met andere woorden; dit creëert progressieve tegendruk."

PYRAMID ENERGY® TRAAGSCHUIM MATRAS

De in het schuim gesneden piramides zijn op schaal gemaakt in de exacte verhouding als de piramide van Giza welke ook wel ten onrechte de piramide van Cheops genoemd wordt. Wellicht weet u dat zowel Pi als de gulden snede de basis vormen voor de totale structuur van de piramides. De piramide van Giza is volledig gebaseerd op de gulden snede. De vorm van piramides bundelen energie en zijn daardoor krachtige energie bundelaars. De positieve energie van deze geometrische vorm heeft een ongekend effect op het menselijk lichaam. Piramides hebben door hun vorm sterk genezende eigenschappen. Ze doen de vitaliteit toenemen, kunnen pijn doen verdwijnen. Bij migraine- of hoofdpijnklachten kan de piramide-energie zeer heftig en helend werken. Sommige mensen kunnen door het sterke energieveld de eerste paar nachten niet of nauwelijks slapen. Heel snel echter volgt een betere nachtrust en verbetering van bepaalde klachten. Ook op geestelijk vlak kunnen er dingen veranderen bij dagelijks gebruik van een piramide. De energie die de vorm van een piramide (op schaal van de piramide van Giza) geeft heeft de eigenschap pijn te verlichten, wonden sneller te doen genezen en positiefs te werken op het immuunsysteem. Piramide energie stimuleert de vitaliteit en versterkt het immuunsysteem waardoor eventuele kwalen makkelijker overmeesterd worden. Bij vermoeidheid werkt de regeneratie sneller. Als je bijvoorbeeld vermoeid bent kun je enige tijd onder de piramide gaan zitten en na een 20-tal minuten voel je je al weer fit.

PROGRESSIEVE DRUK

Progressieve druk is één van de belangrijkste eigenschappen van een goed matras. Als de piramide vorm vanaf de top wordt ingedrukt ontstaat er een steeds grotere tegendruk omdat de piramide platter wordt. Met andere woorden; dit creëert progressieve tegendruk. De vanuit ergonomisch oogpunt meest delicate lighouding: de zijligging heeft vooral bij de heupen een grote diversiteit aan tegendruk nodig welke wordt verkregen d.m.v. een zo hoog mogelijke progressieve tegendruk. Een goede ondersteuning in zijligging betekent namelijk automatisch een goede ondersteuning in alle andere houdingen. Bovendien garanderen de interne ventilatiekanalen, tussen de Piramides, een optimale afvoer van lucht en vocht.

DE MATRASTIJK

De tijk van de matras vormt ook een belangrijk punt. Diverse hightech materialen zijn hierin gebruikt. Het menselijk lichaam vormt een natuurlijk spanningsveld, dat voortdurend wordt geladen met statische elektriciteit. RHF gebruikt Silverness in de matrasbekleding die deze statische elektriciteit opvangt en afvoert. Hierdoor glijdt de spanning letterlijk van u af zodat u van een diepere en vastere slaap geniet. Personen die op een Silverness matrasbekleding slapen, zijn niet alleen beter uitgerust, maar hebben gemiddeld 20 minuten per nacht minder slaap nodig. De tijk is gewatteerde Silverness coating, 450 gram m², afritsbaar, wasbaar op 60 graden en bevat Japans hightech zilvergaren, antibacterieel, anti schimmel en het ontlaadt op effectieve wijze statische elektriciteit, wat resulteert in een rustige slaap. Ook werkt het zilvergaren zeer effectief tegen elektromagnetische straling d.m.v. het Kooi van Faraday effect en de ontladende werking van het corona effect. De tricot is 100% katoen en afritsbaar. De tricot zorgt er voor dat de tijk netjes blijft liggen, dus niet gaat plooien. Het matras is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd.

LET OP!

Door deze energie kunnen sommige mensen de eerste paar nachten niet of slecht slapen. Daarna ontstaat er vaak verbetering van de klachten en ervaart men meer energie overdag. Ook wordt melding gemaakt dat er meer gedroomd wordt en dat deze dromen dikwijls in kleur zijn.


Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed