Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Sound Healing matras

  • € 6200,00Matras met geluidsfrequenties

Matras met vibroakoestische therapie
Helende kracht van laag frequent geluid
Goede ventilatie
25 cm hoog
Sound Healing makelijk te bedienen met meegeleverde tabletHet sound healing matras is speciaal ontwikkeld voor mensen met slaapproblemen. In het sound healing matras zijn 6 laag frequent speakers geplaatst die geluidsgolven door het matras laten stromen. Vibroakoestische therapie is een relatief nieuwe technologie gebaseerd op de eeuwenoude wetenschap dat geluid de menselijke geest en het lichaam op positieve manier kan beïnvloeden. De therapie gebruikt hoorbare geluidsgolven om klachten te behandelen, ontspanning te bevorderen en stress te verminderen. Een neveneffect is dat mensen bijzonder snel  in slaap vallen. Het Sound Healing matras is dus bijzonder geschikt voor mensen met in –en doorslaap problemen.
De technologie is ontwikkeld op basis van de wetenschap dat externe vibraties lichaamsfuncties kunnen beïnvloeden. Onderzoek ondersteunt de effectiviteit van vibroakoestische therapie.

De helende kracht van laag frequent geluid is door het sound healing matras voor iedereen bereikbaar gemaakt.
In het matras worden zeer lage frequenties met een gepatenteerde technologie gebruikt. Infrasound wordt op dit moment al in veel klinieken succesvol gebruikt voor uiteenlopende klachten. De ingebouwde behandelingsprogramma's stellen u in staat om voor verschillende doeleinden geluidsgolven in te stellen. 

+ Bevordert de doorbloeding 
+ Ontspant de Spieren 
+ Reduceert pijn 

Geluidsenergie als een concept wordt al lang gebruikt in de medische wetenschap. Het gebruik van lage frequenties is pas sinds kort erkent door de westerse wetenschappers. Phyioacoustic Sound Wave System is een unieke methode van geluidstherapie dat gebruik maakt van frequenties in het bereik van 27-113 Hz voor therapeutische doeleinden.
Een groep Finse experts hebben 20 jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een apparaat dat de geluidsgolven met precisie kan dupliceren en controleren. Het resultaat is een matras met 6 gepatenteerde speakers en een computersysteem met voorgeprogrammeerde instructiesets die via een tablet het matras aansturen. De computer genereert de geluidsgolven die worden weergegeven door de speakers. Men voelt de geluidstrillingen als een resonantie in de spieren en ander weefsel van het lichaam. Dit is zeer te vergelijken met een heerlijke lichaamsmassage. Bij gebruik van bepaalde frequenties kunt u een ontspannen of juist een verkwikkend gevoel opwekken.

De Premium Support als solide basis.

De basis van dit matras is de Premium Support waar wij al jaren goede resultaten mee hebben. De onderlaag bestaat uit een laag koudschuim van HR65 dat een zeer goede veerkracht en progressieve tegendruk geeft. De bovenlaag bestaat uit 9 cm traagschuim met een dichtheid van 50KG/m³ en met een blokjesprofiel. Deze combinatie zorgt voor duurzaamheid en comfort, ook in koude slaapkamers. De twee lagen zijn op een natuurlijke manier met elkaar verlijmd (op waterbasis) wat zorgt voor een goede ventilatie en vocht doorlating tussen de lagen. Het Sound Healing matras wordt volledig gemaakt van medisch gecertificeerde schuimen en zal aan hoge eisen voldoen waardoor de duurzaamheid erg hoog is. Ook de tijk van dit matras is van zeer hoge kwaliteit. De tijk is aan 4 zijden afritsbaar en heeft een afneembare bovenkant zodat het gemakkelijk te wassen is. De tijk is een 560 grams gewatteerde Tencel tijk. De hoezen zijn wasbaar tot op 60°C, sneldrogend en voelen aangenaam en prettig aan voor de huid. Mocht u geïnteresseerd zijn in het Sound Healing matras neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Dit matras wordt niet op proef gegeven en op alleen aanvraag geproduceerd. De levertijd is ongeveer 6 weken in de standaard uitvoering.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed