Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Speciale matrassen

Wij maken naast onze normale matrassen ook speciale matrassen. Deze speciale matrassen bieden hun eigen bijzonderheden waarbij écht lekker slapen altijd het uitgangspunt is. De speciale matrassen onderscheiden zich in meerdere opzichten. Zo maken we bijvoorbeeld het Evolution matras (het ballenmatras) waar 72 koudschuim-ballen in verwerkt zijn. Dit biedt een heerlijk ligcomfort, zacht maar toch veel steun. Of het Stro-matras waarbij de combinatie van moderne materialen en technologieën gecombineerd met het 'ouderwetse' stro bijzondere meerwaarde biedt.

Speciale matrassen zijn een echt maatwerk-product. U kunt allerlei persoonlijke veranderingen aanvragen bij onze speciale matrassen om ze specifiek voor u op maat te maken. Als het technisch mogelijk is maken we het graag voor u.

Wij zijn een klein flexibel bedrijf die zowel de ontwikkeling als de productie in eigen beheer heeft. Hierdoor kunnen wij écht maatwerk leveren. Wij maken geweldige matrassen op maat voor boten, campers en caravans maar ook op medisch vlak zoals anti decubitus matrassen (tegen doorliggen) . Voor onze ‘normale’ geweldige matrassen klik hier: koudschuim matrassen - traagschuim matrassen.

Let op, speciale matrassen zijn een maatwerk-product en gaan niet op proef.

Ontwerp uw eigen speciale matras:

  • Wilt u persoonlijk advies? Bel ons gerust via 070 - 338 70 10
  • Of kom langs in de showroom, u bent van harte welkom

Speciale matrassen:
11313 producten