Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Bio Geometrie matras

  • € 890,00Bio Geometrie - Energetische regenererende bescherming

Matras bio geometrie
Silvergaren verwerkt in matrastijk
Goede ventilatie
23cm hoog

Waarom het Bio Geometrie matras?

Dit matras heeft werkelijk alles in huis. Het ligt niet alleen heerlijk, er wordt ook zorggedragen voor energetische bescherming en regenererende energieën. "We hebben ons bij het Bio Geometrie matras geconcentreerd op het regenererend vermogen en wilden ook een beschermde omgeving bieden. Het resultaat is een diepgaande balancering van het energiesysteem maar ook het harmoniseren van de energie-interacties met de omgeving" Met het traagschuim matras RHF23 De Luxe hebben wij al jaren goede ervaringen. Wij hebben dan ook voor dit model gekozen en hier de Bio geometrische vormen in aangebracht. Verder is het matras identiek aan de Original Support.

Bio geometrie matras en werking

Bio Geometrie is kort gezegd het door middel van vormen energieën, aantrekken, sturen en blokkeren. De vormen, die de heer Johan Vulpen van BioGeometry Nederland in samenwerking met de Egyptische architect en wetenschapper Dr. Ibrahim Karim (D.Sc/Dipl.Arch.-ETH, Zurich) heeft gekozen werken regenererend, beschermend en ontspannend. Deze vormen zijn in een laag van 2 cm HR koudschuim zeer nauwkeurig uitgesneden en in het matras gebracht. De matras vermindert niet alleen stoornissen maar transformeert deze naar positieve energie. Dit creëert zuiverende en ontspannende energieën welke een kalmerend effect op de organen en het zenuwstelsel hebben. Het matras creëert hierdoor een stimulerend effect op het immuunsysteem systeem. Tijdens uw slaap kunt u zo ontspannen en tot rust komen dankzij de evenwichtige en geharmoniseerde werking en werkt het matras tevens regenererend. Voor bescherming is een energie bol gecreëerd waarin het lichaam veilig en volledig kan ontspannen zonder externe verstoringen. Ook verminderen deze vormen aanzienlijk de mogelijke gevaren voor de gezondheid welke worden veroorzaakt door mobiele telefoons, computers en alle andere elektrische apparatuur. De impact van geometrische vormen op de menselijke energiesystemen is in verleden altijd universeel erkend. Dit bewustzijn is echter geleidelijk aan verdwenen, en onze "moderne" benadering is om deze oude vormen te zien als symbolische kunst zonder functie, alleen maar mooi. Maar, dat wat bio geometrie doet met behulp van specifieke vormen brengt uw lichaam en geest terug in balans.

In evenwicht en harmonie met vormen

Een mens kan worden gezien als een energieveld. Dit energieveld wordt voortdurend beïnvloed door omringende energievelden. Sommige energieën zijn niet harmonieus en passen niet bij onze natuurlijke trillingen en kunnen onze trilling zelfs verstoren. Andere energieën werken juist ontspannend en rustgevend. Uw immuunsysteem is continue bezig om het geheel in balans te houden. Maar gedurende de nacht gaat het immuunsysteem minder hard werken waardoor u veel vatbaarder bent voor externe invloeden gedurende de nacht. Is de belasting op uw immuunsysteem te hoog dan kan deze u niet langer bescherming bieden. In dat geval of in geval van ziekte is het goed het immuunsysteem te ondersteunen.


Overlay propositie
Dikte matras 23 cm
Soort koudschuim HR55
Specificaties matras
Soort matras Energetisch matras
Soort traagschuim 50KG/m³

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed