Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Royal Belly matras

  • € 1349,00
  • NU € 1199,00

  • € 150.- euro korting


Instelbaar in Buikzone voor zwangerschap periode

Extra drukverlagend
Koud -of traagschuim toplaag naar keuze
In hardheid instelbare buikzone
25 cm hoog

Het ideale matras voor tijdens de zwangerschap. Juist gedurende de zwangerschap heeft een vrouw veel rust nodig. In deze periode verandert er veel in het lichaam en kunnen er steeds meer ongemakken ontstaan. Het is met name de buik die voor deze ongemakken zorgt en in de weg kan zitten. Het Royal Belly matras is zowel bij de buik als bij de benen qua stevigheid traploos instelbaar. Met de afstandsbediening kan het Royal Belly matras perfect ingesteld worden en is het precies goed.

Slecht slapen tijdens de zwangerschap

Het is voor bijna iedere vrouw lastiger om nog goed te slapen tijdens de zwangerschap. De buik maakt het omdraaien en bewegen steeds lastiger. En dan zijn er vaak nog andere klachten zoals misselijkheid, buikpijn en vermoeide benen. Al deze zaken zorgen voor een minder goede en vaak zelfs slechte nachtrust. Daarnaast verandert het vrouwelijk lichaam gedurende de zwangerschap en neemt in gewicht toe. Eigenlijk zouden zwangere vrouwen gedurende de zwangerschap steeds een steviger matras moeten hebben door deze gewichtstoename. Een ander probleem is dat een groot deel van deze gewichtstoename zich toespits in het buikgedeelte. En juist daar is het Royal Belly matras volledig instelbaar en kan steeds, gedurende de zwangerschap, aangepast worden.

De Premium Support als solide matrasbasis

De bewezen goede basis van het Royal Belly matras is de Premium Support waar wij al jaren geweldige resultaten mee hebben. De onderlaag bestaat uit een laag koudschuim met twee verschillende luchtkernen. De bovenlaag bestaat uit 9 cm traagschuim met een dichtheid van 50KG/m³. Deze combinatie zorgt voor een bijzonder comfortabel matras dat op twee verschillende plekken instelbaar is. Tussen de schuimlagen en de luchtkamers is 3D breisel geplaatst om condensvorming te voorkomen. Bij het matras wordt een losse kleine elektronische luchtpomp met afstandsbediening geleverd die de luchtdruk bepaald. Het Royal Belly matras wordt evenals de Premium Support volledig gemaakt van medisch gecertificeerde schuimen en voldoet aan de eisen waardoor ook de duurzaamheid erg hoog is.

Zijdezachte Tencel tijk

Het Royal Belly matras is 25 cm dik en wordt standaard geleverd met  een donkerblauwe afritsbare I.C. tijk (incontinentie tijk). Deze tijk zorgt ervoor dat er niets in het matras kan trekken. Het is aan te raden om over deze tijk een katoenen onderdeken te gebruiken. Dit is een luxe molton van 1 cm dik katoen die wij leveren onder de naam Swissa, bekijk de onderdeken hier.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed