Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Royal XL matras

  • € 1079,00
  • NU € 979,00

  • € 100.- euro korting


Matras voor zware mensen- 2 stevigheden in één matras

Zware kwaliteit koudschuim
Extra verstevigd
Twee zijdes
22 cm hoog

Mensen die zwaarder wegen hebben ook meer steun en stevigheid nodig. Voor zware mensen dient het matras stevig en van hoge kwaliteit te zijn anders zal het niet lang meegaan. Het is juist de kwaliteit die voor meer veerkracht en steun zorgt maar ook voor een langere levensduur. Onze Royal XL-matras is van hoge kwaliteit en heeft twee stevigheden in één matras. De ene zijde is Extra Stevig en de andere zijde is Extra-extra stevig. De Extra stevige zijde van het matras is geschikt vanaf 120+ Kg en de Extra-extra stevige zijde is geschikt vanaf 160 KG tot maximaal 230 kg

Maar wat is nou het beste matras voor mensen met obesitas of overgewicht?

Koudschuim is zonder twijfel het beste materiaal om matrassen voor zware mensen van te maken. Koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het goed kan blijven ventileren en waardoor er nauwelijks kuilvorming in kan ontstaan. Uiteraard is het van belang dat er voor de juiste stevigheid gekozen wordt. Koudschuim kan in verschillende stevigheden geleverd worden waaronder ook bijzonder stevige varianten. Voor zware mensen is de maat en dikte van het matras ook belangrijk. Het beste is een dikker matras want die gaat langer mee dan een dunnere variant en een matras met extra veel ruimte omdat dit prettiger is voor het omdraaien op bed.  Het Royal XL-matras is opgebouwd uit twee lagen koudschuim van 12,5 cm dik waardoor de totale dikte van het matras 22 cm vol schuim is.

Matras voor zware mensen tot 250 Kg belasting

Het XL-matras is een matras dat bijzonder geschikt is voor zware mensen die van een comfortabel matras houden. Ons standaard XL-matras is geschikt voor een gewicht vanaf 120Kg en werkt het beste voor een gemiddeld gewicht van 120kg tot 180 kg. Het matras heeft twee verschillende zijden: de rode zijde is geschikt vanaf 120 Kg en de andere grijze zijde is geschikt vanaf 160 kg met een maximaal gewicht van 250 kG. Dit type matras is in elke maat leverbaar en heeft een levertijd van 3 weken.

De tijk van het XL-matras

Het Royal XL-matras is verkrijgbaar met verschillende matrashoezen. U kunt kiezen uit een ic-hoes (incontinentie doek) of een gewatteerde natuurlijke Tencel tijk. U kunt ook kiezen voor een combinatie van beide tijken. Onze i.c. hoezen zijn donkerblauw en tweezijdige elastische. De I.C.-hoes kan ook aan de binnen zijde rechtstreeks om de matras-kern heen gedaan worden. Dit bevordert het comfort en het ventilerende vermogen. Het is ook mogelijk om de ic-hoes wel aan de buitenzijde te gebruiken met daaroverheen de dikke Swissa katoenen onderdeken, zie SWISSA.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed