Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Air Flow Matras

  • € 1220,00Air Flow Matras - Traagschuim matras, uitstekende ventilatie

Traagschuim met uitstekende ventilatie
Silvergaren verwerkt in matrastijk
Goede ventilatie
21 cm hoog

Waarom het Air Flow matras?

Het Air Flow matras laat lucht volledig door het matras circuleren waardoor het vocht goed kan verdampen en het matras koeler blijft. Dit matras maken wij al sinds 2002 onder de naam Premium Air. Omdat er later ook een Comfort Premium Air matras in onze collectie kwam hebben we de naam van dit matras gewijzigd van Premium Air naar Air Flow gezien de uitstekende ventilatie van dit matras.

In het matras zijn verticale lucht kanalen uitgevreesd die openblijven als je op het matras ligt. Bij elke beweging die de slaper maakt zal “oude” lucht uit het matras gedrukt worden en wordt “nieuwe” lucht aangezogen. Bewegende lucht is de beste vochtverdamper en zorgt voor verkoeling. Mensen die het snel warm hebben of overmatig transpireren kunnen met het Air Flow matras toch op een traagschuim matras slapen. 

Hoe zit het Air Flow matras in elkaar?

Het Air Flow matras is 21 cm dik en heeft samen met het Evolution ballen matras de beste ventilatie. Zowel de koudschuim drager als de traagschuimlaag hebben een raster met gaten die voor de ventilatie zorgen. Maar ook het blokjes profiel dat in het traagschuim gesneden is zorgt voor extra ventilatie.

Specificaties

Het Air Flow matras is opgebouwd uit een 8 cm traagschuim toplaag, geschuimd dus open cel met een dichtheid van 50KG M³. De twee onderlagen bestaan uit Syntex koudschuim HR65 (open celstructuur) waar meerdere sleuven zijn aangebracht. Deze 3 schuimsoorten zijn op waterbasis verlijmd (100% natuurlijk). De tijk is gewatteerd, 560 gram m², afritsbaar, wasbaar op 60 graden en bevat Japans hightech zilvergaren.De matras tijk werkt antibacterieel ,antischimmel en het ontlaadt op effectieve wijze statische elektriciteit, wat resulteert in een rustige slaap. Ook werkt het zeer effectief tegen elektromagnetische straling d.m.v. het Kooi van Faradayeffect. De totale dikte is ongeveer 21 cm inclusief de tijk.


Overlay propositie
Dikte matras 21 cm
Soort koudschuim HR55
Specificaties matras
Soort matras Traagschuim matras
Soort traagschuim 50KG/m³

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed