RHF uitgeroepen als beste webwinkel
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

RHF uitgeroepen als beste webwinkel

RHF uitgeroepen als beste webwinkel

Met veel plezier willen wij u mededelen dat, van meer dan 30.000 bedrijven die mee hebben gedaan, u winnaar bent geworden van de Bedrijven Award 2013.

Op de website www.allebedrijvenin.nl hebben onze klanten Royal Health Foam de hoogst mogelijke beoordeling gegeven op het gebied van Eerste indruk, Service en de Prijs/kwaliteitverhouding. Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze klanten ons beoordeeld hebben met een 9! Wij willen al onze klanten bedanken voor de feedback en wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Ook voor onze toekomstige klanten staan wij klaar met dezelfde service en kwaliteitsproducten.

In de top 3 in de categorie slaapkamers:

Op trustpilot staan wij op nummer 2 in de categorie slaapkamers op trustpilot. Trustpilot is een onafhankelijk platform waar klanten hun ervaringen kunnen delen over de aangeschafte matrassen. Bekijk de pagina over klantervaringen van RHF

Beslist topwinkel

Op beslist.nl zijn wij als "topwinkel" beoordeeld door de consument:

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin