Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd in:
  Matrassen gratis thuisbezorgd in Nederland Matrassen gratis thuisbezorgd in België

Zaterdag en zondag open

Bel ons gerust:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Slapeloosheid

Slapeloosheid oftewel Insomnia is een veel voorkomende slaapstoornis. De term stoornis is wellicht niet helemaal juist. Insomnia is een vorm van slapeloosheid maar is eerder een symptoom met een onderliggende oorzaak. Insomnia uit zich meestal met het niet in slaap kunnen vallen en het regelmatig wakker worden gedurende de nacht. Ook kan insomnia er voor zorgen dat men vroeg wakker word en vervolgens niet meer in slaap kan vallen. De duur van insomnia varieert meestal en is afhankelijk van de persoon en de psychische omstandigheden.. De slapeloosheid komt vaak voor als stress of andere vormen van overmatige mentale of fysieke tensie aanwezig is en dit duurt vaak niet langer dan een paar dagen tot een paar weken. Als de slapeloosheid langer aan houdt, dan spreken we van insomnia en dan is de oorzaak vaak te vinden in een medisch of psychiatrisch toestand. Ook kan langdurige insomnia veroorzaakt worden door verslavingen van alcohol en of drugs. Een echte oplossing voor slapeloosheid is vaak niet makkelijk. De oorzaak ervan is vaak heel moeilijk te vinden. Het is zaak eerst een goede diagnose te stellen alvorens over te gaan tot een behandeling. In meeste gevallen geldt voor een korte termijn insomnia dat de mens tegenwoordig te weinig beweegt, te hard probeert in slaap te vallen, of binnen twee uur voor het slapen gaan nog consumeert. Warme thee of melk is trouwens juist wel goed.

Beter slapen op een nieuw matras

Slapeloosheid kan veel te maken hebben met het vele draaien en woelen in bed. Een hard of oud matras dat u onvoldoende ondersteuning biedt zorgt voor een onrustige slaap.

Bekijk onze matrassen, en probeer het zelf thuis uit. De drukverlagende eigenschappen van de matrassen zorgen voor een ontspannen nachtrust. U kunt het 45 dagen gratis thuis uitproberen

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.

Royal Health Foam werkt samen met

CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Ecovadis
1998 - 2018   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag