Bel ons gerust voor advies +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 dagen proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd in:
  Matrassen gratis thuisbezorgd in Nederland Matrassen gratis thuisbezorgd in België

Zaterdag en zondag open

Bel ons gerust:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Proeftijd

Bij Royal Health Foam kunt u 45 dagen 100% gratis proefslapen! In deze periode kunt u zo vaak (qua model of hardheid) ruilen als u wilt en wij bieden te allen tijde 100% geld terug garantie!

Zo simpel en makkelijk koopt u een nieuw matras

Wij zijn de uitvinders van proefslapen. Als eerste in Nederland bieden wij sinds 1998 aan om matrassen niet alleen in de showroom uit te kunnen proberen maar ook thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Het is heel belangrijk de mogelijkheid te krijgen om matrassen uit te proberen. Hiervoor kunt u natuurlijk onze showroom bezoeken. Maar als u de matrassen thuis uitprobeert, heeft u meer tijd en weet u hoe het écht slaapt.

Hoe werkt proefslapen

 • 1
  U bestelt het matras naar keuze.
 • 2
  Wij bezorgen het matras zonder afleveringskosten bij u thuis tot op de slaapkamer.
 • 3
  Als het matras niet helemaal naar wens is kunt u het omruilen of weer laten ophalen (niet goed geld terug garantie). Het ophalen of het bezorgen van het nieuwe matras is gratis en u krijgt het nieuwe matras wederom op proef.
 • 4
  Als het matras hierna nog steeds niet bevalt mag u nog een keer gratis omruilen of wordt het matras weer opgehaald. Deze service is volledig gratis.
 • 5
  De teruggekomen, beslapen matrassen bieden wij aan in de koopjeshoek met 50% korting.

Het belang van proefslapen

We raden oprecht aan dat u de matras minimaal 30 dagen probeert. Direct na de aanschaf van uw nieuwe matras krijgt u vrijwel zeker te maken met wat last hier en daar. Deze periode is de zogenaamde houdingcorrectie periode. De ervaring leert dat het even duurt voordat het lichaam zich aan een nieuwe houding heeft aangepast. Een vermoeide rug is in de eerste weken normaal.

De oorzaak daarvan is dat de spieren en ledematen zich aan de nieuwe ondergrond moeten aanpassen en er spanningen op spieren kunnen ontstaan welke dat niet gewend waren. Een betere bloedsomloop kan er ook toe leiden dat u het wat warmer krijgt, want als er minder drukbelasting is, resulteert dit in een betere doorbloeding. Om een matras een goede kans te geven heeft minimaal 2 à 3 weken nodig om door deze houdingcorrectie periode heen te komen maar meestal is de wenperiode langer.

De juiste hardheid

Lengte, gewicht en lichaamsvormen zijn belangrijke factoren voor het kopen van een nieuw matras. Het matras moet het hele lichaam op een prettige manier steun geven en de wervelkolom zo recht mogelijk houden. Een goed matras moet het lichaam kunnen volgen, ondersteunen en de juiste tegendruk bieden, zodat het lichaam kan uitrusten. U ligt dan rustiger en slaapt beter. Het bepalen van de stevigheidsgraad is dus heel belangrijk.

Geld terug

Mocht het toch niet bevallen, dan kunt u de matras(sen) weer op laten halen door ons. Dit is kosteloos. Voorwaarde is wel dat de matras onbeschadigd is. Het bedrag zal weer terug gestort worden op uw bankrekeningnummer.

Matras thuis uittesten

De keuze voor een goed matras is namelijk niet binnen tien minuten in beddenshowroom te maken. Daarom kunt u onze matrassen eerst thuis uitproberen. Daarna maakt u pas de keuze of u tot aankoop overgaat. Op deze manier weet u zeker dat u het koudschuim of traagschuim matras koopt dat bij u past.

Proefslapen

Proefslapen is een echte trend aan het worden. In plaats van even proefliggen in een beddenwinkel of een hotel overnachting op een matras naar keuze is het thuis proefslapen nu een steeds meer gebruikte methode.

Wat doen we met matrassen die zijn teruggekomen?

Deze vindt u in de koopjeshoek op deze website. De matrassen waarop is proef geslapen worden met 50% korting verkocht. Bekijk de koopjeshoek

Royal Health Foam werkt samen met

CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2017   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag