Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €250 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Proeftijd

Bij Royal Health Foam kunt u 45 nachten 100% gratis proefslapen! In deze periode kunt u zo vaak (qua model of hardheid) ruilen als u wilt en wij bieden te allen tijde 100% geld terug garantie!

Zo simpel en makkelijk koopt u een nieuw matras

Wij zijn de uitvinders van proefslapen. Al in 1996 begonnen wij met proeftijd op onze waterbedden (H20 waterbedden in Den Haag). Door het enorme succes hiervan zijn wij vanaf de start van Royal Health Foam (1998) alle matrassen op proef gaan aanbieden.

Het is heel belangrijk de mogelijkheid te krijgen om matrassen uit te proberen. Hiervoor kunt u natuurlijk onze showroom bezoeken. Maar als u de matrassen thuis uitprobeert, heeft u meer tijd en weet u hoe het écht slaapt.

Hoe werkt proefslapen

 • 1
  U bestelt het matras naar keuze. Op de nieuwe traagschuim - en koudschuim matrassen krijgt u proeftijd. De proeftijd geldt niet voor andere producten zoals: matrastoppers, kussens, bodems en matrassen uit de koopjeshoek.
 • 2
  Wij bezorgen het matras zonder afleveringskosten bij u thuis tot op de slaapkamer.
 • 3
  Als het matras niet helemaal naar wens is kunt u het omruilen of weer laten ophalen (niet goed geld terug garantie). Het ophalen of het bezorgen van het nieuwe matras is gratis en u krijgt het nieuwe matras wederom op proef.
 • 4
  Als het matras hierna nog steeds niet bevalt mag u nog een keer omruilen of wordt het matras weer opgehaald. Er worden nu wel transportkosten berekend van €79
 • 5
  De teruggekomen, beslapen matrassen bieden wij aan in de koopjeshoek met 50% korting.

Het belang van proefslapen

We raden oprecht aan dat u de matras minimaal 30 nachten probeert. Direct na de aanschaf van uw nieuwe matras krijgt u vrijwel zeker te maken met aanvangsklachten (gewenning). Deze periode is de zogenaamde houdingscorrectie periode. De ervaring leert dat het even duurt voordat het lichaam zich aan een nieuwe houding heeft aangepast. Een vermoeide en pijnlijke rug met onderbroken nachtrust is in de eerste weken normaal.

De oorzaak daarvan is dat de spieren en ledematen zich aan de nieuwe ondergrond moeten aanpassen en er spanningen op de spieren kunnen ontstaan die het lichaam niet gewend is. Een betere bloedsomloop kan er ook toe leiden dat u het wat warmer krijgt, want als er minder drukbelasting is, resulteert dit in een betere doorbloeding. Om een matras een goede kans te geven heeft u minimaal 3 à 4 weken nodig om door deze houdingscorrectie periode heen te komen.

De juiste hardheid

Lengte, gewicht en lichaamsvormen zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de juiste hardheid. Het matras moet het hele lichaam op een prettige manier steun bieden en de wervelkolom zo recht mogelijk houden. Een matras met de juiste hardheid biedt ergonomische ondersteuning waardoor het lichaam goed kan uitrusten. U ligt dan rustiger en slaapt beter. Het bepalen van de juiste stevigheidsgraad is dus heel belangrijk. Mocht tijdens de proeftijd blijken dat uw matras te hard of te zacht is, dan kunt u het matras omruilen.

Geld terug

Mocht het toch niet bevallen, dan kunt u de matras(sen) weer op laten halen door ons. Dit is kosteloos. Voorwaarde is wel dat de matras onbeschadigd is. Het bedrag zal weer terug gestort worden op uw bankrekeningnummer.

Wat doen we met matrassen die zijn teruggekomen?

Deze vindt u in de koopjeshoek op deze website. De matrassen waarop is proef geslapen worden met 50% korting verkocht. Bekijk de koopjeshoek