Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Speciale matrassen

Bijzondere, innovatieve matrassen voor specifieke situaties

Onze speciale matrassen onderscheiden zich in vrijwel alle aspecten en zijn bijzonder in ontwerp en vele andere opzichten. Dit zijn bijvoorbeeld matrassen die extreem goed ventileren of bijvoorbeeld aanpasbaar zijn. Maar ook bijzondere matrassen die speciale meerwaarde hebben om beter te kunnen slapen. We maken 4 verschillende aanpasbare matrassen (instelbare matrassen) zoals de Perfection die zijn naam eer aan doet want dit matras is perfect voor elke slapen in te stellen. Maar ook het Royal Air matras is een aanpasbaar matras waar wij goede ervaringen mee hebben. 

We maken ook matrassen die bedoeld zijn voor mensen die het te warm hebben in bed of overmatig transpireren gedurende de nacht. Het Air flow matras is een matras dat bijzonder goed ventileert en koeler blijft. Hetzelfde geldt voor het Evolution ballen matras en dan met name in de koudschuim uitvoering een koel en bijzonder goed ventilerend matras is. Ook hebben we een speciaal matras voor zware mensen (Obesitas) dat twee verschillende stevigheden in één heeft.

Let op, speciale matrassen zijn een maatwerk-product en gaan niet op proef.
Bekijk de speciale matrassen per categorie: Instelbare matrassen, Obesitas matrassen, Extra ventlerende matrassen, Zorg matrassen , Basis matrassen en Bijzondere matrassen.


Ontwerp uw eigen speciale matras:

  • Wilt u uw eigen unieke matras laten maken? Als het technisch mogelijk is maken we het graag voor u.
  • Bel ons gerust via 070 - 338 70 10

Speciale matrassen:
12020 producten


Speciale matrassen ontwikkelen en maken

Vrijwel dagelijks maken wij matrassen op maat. Wij doen dit voor boten, campers en caravans maar ook op aanvraag. Wij kunnen vrijwel alle maten, rondingen en diktes maken maar ook taptoe (bovenzijde breder dan onderzijde) en andere bijzonderheden. Over het algemeen willen onze klanten gewoon écht lekker slapen en zoeken we samen uit welke stevigheid het beste past. Maar we kunnen ook alles op aanvraag maken. Hiervoor gaan we meestal uit van onze bestaande modellen die wij verkopen waardoor u deze kunt u voelen en uitproberen bij ons in de showroom.

Klein en flexibel voor maatwerk

Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn dat zowel de ontwikkeling als de productie in eigen beheer doet kunnen wij echt maatwerk en aan speciale wensen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen matras ontwerpen? Bij het ontwikkelen van een matras staat bij ons comfort en effectiviteit voorop. Ook werken wij uitsluitend met kwaliteit materialen. Voor matrassen maakt het bijzonder veel uit of er met kwalitatief hoogwaardige materialen gewerkt wordt want dit heeft direct effect op alles. Denk hierbij aan het ventilerende vermogen, de veerkracht en dus ondersteuning, het comfort en de levensduur enz. .

Een matras toch is een matras?

Op het eerste gezicht lijkt elk matras hetzelfde maar niets is minder waar. Matrassen verschillen werkelijk op alle fronten. Het ene matras kan warm zijn en het andere koel of het ene matras is stabiel en het andere juist deinend. De verschillen tussen matrassen kunnen in vrijwel alle facetten aanwezig zijn het enige wat echt gelijk is aan elk matras is het doel namelijk er (goed) op slapen. Maar ook dat is in de praktijk verschillend op vrijwel elk matras.

Op aanvraag uw eigen matras

Ontwikkel uw eigen matras. U kunt bij ons ook uw matras volledig op maat en naar eigen inzicht laten maken. Bij het ontwikkelen van uw eigen speciale matras zullen wij u helpen om de basisprincipes zoals bijvoorbeeld het belang van progressieve tegendruk te verwerken in uw eigen ontwerp. Op deze manier kunt u werkelijk uw eigen speciale matras beslapen.

Wij zullen onze ervaringen met u delen

Vrijwel dagelijks hebben wij klanten waar het allemaal bijzonder nou luistert en die hoge eisen stellen aan hun matras. Omdat wij zo veel verschillende soorten matrassen ontwikkelen en maken weten wij heel goed welke matrassen goede steun bieden én echt fijn slapen. Wij denken ook te weten waardoor bepaalde matrassen veel beter voldoen dan andere en waardoor het ene matras goed is en het andere niet. Wij willen graag onze ervaringen met u delen bij het ontwerp van uw eigen matras.

Ontwerp uw eigen speciale matras

Waar moet u rekening mee houden en wat is belangrijk bij het ontwikkelen van uw eigen matras? Wat is van belang voor u wat heeft prioritijd? Gaat het u om perfecte ondersteuning of juist om comfort? Samen kijken we precies wat u wenst en realiseren we uw eigen ontwerp. Mogelijke zaken om waar u aan kunt denken zijn: extra schouder ruimte, extra stevig in de lenden, extra ventilerend, plaatselijk zachter of harder etc.

Het maken van een echt maatwerk matras

Zowel het ontwikkelen én het maken van een speciaal matras (echt maatwerk) duurt bij ons nooit lang. We kunnen dit al realiseren binnen 3 a 4 weken tenzij het om zeer specifieke materialen gaat. Om ideeën uit te wisselen te kijken naar de mogelijkheden neemt u het beste contact op via 070-3387010  of per mail, we helpen u graag. 

Ga direct naar