Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €250 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Bedrijfsfilosofie

Sinds 1998 maken wij matrassen waarbij comfort, kwaliteit en ventilatie het uitgangspunt is. Onze visie is dat echte comfort alleen bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Daarnaast bieden wij onze nieuwe matrassen op proef zonder kosten of addertjes onder het gras. Wij onderscheiden ons van de rest door eerlijke overeenkomsten te sluiten en ons bovenal te richten op de behoeften van onze cliënten. Dat Royal Health Foam kwalitatief uitmuntende matrassen aan wil bieden die precies voldoen aan uw slaapwens spreekt voor zich.

Pijnlijk genoeg blijkt in de praktijk dat mensen producten aanschaffen die, ondanks beloften en garanties, na levering blijken te bestaan uit andere materialen dan overeengekomen en/of niet geruild of teruggegeven kunnen worden. Helaas zijn deze verhalen eerder regel dan uitzondering. Royal Health Foam wil samen mét u tot de beste keuze en oplossing komen; Wat goed is voor u, is goed voor Royal Health Foam.

Comfort en kwaliteit

Royal Health Foam gebruikt de best mogelijke materialen omdat dit de meest comfortabele matrassen oplevert. Hoe beter de kwaliteit van de gebruikte materialen is, des te beter het comfort. Royal Health Foam kiest alleen voor het allerbeste schuim dat aan de allerhoogste normen voldoet. Onze schuimleverancier wordt dan ook de Rolls Royce onder de schuimers genoemd.

Integriteit

Wij werken op basis van eerlijkheid en oprechtheid. Dit houdt concreet in dat we integer en naar eer en geweten werken en handelen. Wij vertellen geen mooie verhalen en behandelen iedereen met respect zoals wij zelf graag behandeld zouden willen worden. Wij maken een gegarandeerd goed product, werken niet met kleine lettertjes en komen gemaakte afspraken na.

Innovatie

RHF heeft een passie voor het matrassenvak en ontwikkelt alle matrassen en kussens zelf. RHF neemt deel aan verscheidene innovatieve projecten met de TU Delft, TU Eindhoven en Philips. Bekijk ons laatst ontwikkelde matras.

Mensvriendelijkheid

Bij Royal Health Foam zijn klanten geen nummers. Royal Health Foam helpt u persoonlijk, biedt een oprecht goed product en service. Iedereen krijgt bij Royal Health Foam, volledig gratis, 45 dagen de tijd om een matras uit te proberen.

Win Win Win

Voor de meeste commerciële bedrijven is winst de primaire doelstelling. Voor Royal Health Foam is echter de win-win-win van het grootste belang en is het maken van echt goede en comfortabele matrassen het uitgangspunt. Dit resulteert erin dat iedereen in het proces wint; u, onze leveranciers en wijzelf. De BV waar Royal Health Foam onder valt heet dan ook Win-Win-Win B.V.

Win Win Win BV

RHF prijzen en marketing

Wij hebben geen hoge reclame- en marketingkosten en leveren niet via winkels. Wij hebben een bescheiden showroom bij onze fabriek waar u al onze producten kunt zien en voelen. Veel klanten bestellen via de website maar de meeste klanten telefonisch. 80% van onze klanten komt bij ons terecht via bestaande klanten en de resterende 20% via een aantal voorlichtingswebsites. Het Royal Health Foam klantenbestand bestaat inmiddels uit meer dan 18000 tevreden klanten (begin 2013).

Verantwoordelijkheid

We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen op het vlak van milieu. Met Royal Health Foam willen we graag een bijdrage leveren om de wereld waarin we leven te sparen door met duurzame producten te werken en alles wat we kunnen te recyclen.

Milieubewust

Geen afval meer! Bij Royal Health Foam wordt met zo veel mogelijk met natuurlijke materialen gewerkt en praktisch alles, zoals plastic, karton en papier, wordt gerecycled. Oude matrassen van klanten kunnen worden meegenomen (voor een kleine vergoeding van 15 euro per matras) en worden dan eveneens gerecycled. Ook werken wij zoveel mogelijk met materialen die het milieu niet belasten zoals waterbasislijm, zonnebloemolie, soja-olie (in plaats van aardolie) en tijken van bamboe en katoen. Met elk matras dat Royal Health Foam verkoopt, beschermt en/of herbeplanten we een stuk regenwoud. Per gekocht matras beschermen we zo 0,5 acre (2023m2) aan regenwoud!

Met elk matras dat er verkocht wordt, doneren wij €5 aan Rainforest Concern

Naam RHF Royal Health Foam

Royal Health Foam is geboren vanuit het ideaal om kwalitatief goede matrassen te ontwikkelen die écht voldoen aan de verwachting van de klant. De naam is ontstaan doordat we met royale, gezonde schuimen werken.

logo naam Royal Health Foam

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen zowel per mail of telefonisch 070-338 7010.

Met hartelijke groet,
Chris Nederhorst.