Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Waarom RHF

Waarom kiezen voor een matras van Royal Health Foam?

Wij kunnen van alles over onszelf vertellen, maar dit vertellen klanten over ons.

Sinds 1998 maken wij matrassen waarbij comfort en ventilatie het uitgangspunt is. Onze visie is dat echt comfort alleen bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast bieden wij al onze producten op proef zonder kosten of addertjes onder het gras.

  • Voor écht lekker slapen: Royal Health Foam biedt oplossingen voor jong en oud en maakt matrassen die goed ventileren, koel slapen bevorderen, lichamelijke klachten kunnen verlichten en veilig zijn voor kinderen. Royal Health Foam kiest voor duurzame koudschuim en traagschuim matrassen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.
  • Medisch gekwalificeerd en gecertificeerd: Royal Health Foam matrassen zijn officieel gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen van ziekenhuizen. De ventilerende Royal Health Foam matrassen bieden oplossingen voor lichamelijke klachten en slaapproblemen en worden al jaren gebruikt door gerenommeerde Nederlandse ziekenhuizen waaronder Bronovo en het AMC.
  • Direct van fabriek: Royal Health Foam ontwikkelt haar eigen matrassen en levert direct van fabriek aan de consument. Royal Health Foam werkt niet met dure winkels zodat de prijs voor comfortabel slapen op een duurzaam kwaliteitsmatras betaalbaar blijft.
  • Eigen showroom 7/7 geopend: Royal Health Foam heeft een eigen fabrieksshowroom waar alle matrassen 7 dagen per week kunnen worden vergeleken en gevoeld. In de showroom helpt Royal Health Foam haar klanten bij het kiezen van de best mogelijke matras en geven kundige medewerkers eerlijk en persoonlijk advies.
  • Online bestellen 24/7: Royal health Foam maakt het online bestellen van matrassen eenvoudig en veilig. Royal Health Foam is al sinds 1998 actief op internet, is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie en helpt haar klanten ook telefonisch bij het maken van de juiste keuze.
  • Gratis 45 dagen proefslapen: Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% geld terug garantie.
  • Gratis bezorging in Benelux: Royal Health Foam bezorgt alle matrassen gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.
  • 10 jaar volledige garantie: Royal Health Foam staat 100% achter haar duurzame matrassen en biedt 10 jaar volledige niet-aflopende garantie.
  • Bewezen innovatie: Royal Health Foam is de bedenker en maker van bewezen innovaties op slaapgebied. Royal Health Foam werkt steeds aan nog betere oplossingen voor écht lekker slapen en werkte al samen met bekwame partners zoals o.a. TU Delft en Philips.

Win-Win-Win

Wanneer u een Royal Health Foam matras koopt bent u veel meer dan een nummer voor ons. Voor ons is de werkelijk win-win-situatie het belangrijkste en dit betekent dat we allereerst echt goede matrassen maken maar ook bijzondere service verlenen. Onze inzet om voor een werkelijk win-win-situatie te gaan heeft er aan bijgedragen dat wij de best mogelijke matrassen maken. Voor de meeste commerciële bedrijven is winst de primaire doelstelling. Onze primaire doelstelling en bedrijfsfilosofie is echter om een oprechte win-win-situatie realiseren. Dit resulteert erin dat wij er alles aan doen dat iedereen in het proces wint: u, onze leveranciers en wijzelf. Het is echt hartverwarmend hoe wij constateren dat de win-win-win filosofie echt uit te voeren en bereikbaar is.

Voortdurend nieuwe grenzen verkennen van comfort

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en producten die onze klanten echt helpen om gezond en goed te kunnen slapen. Daarom kiezen wij alleen voor het allerbeste schuim dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Onze schuimleverancier wordt niet voor niets de Rolls Royce onder de schuimers genoemd. Ons koud- en traagschuim is medisch gekwalificeerd en voldoet dus aan de hoogste veiligheidsnormen.

Als je bedenkt dat u ongeveer één derde van uw tijd op uw matras doorbrengt, is het gewoon logisch om voor een echt goed matras te kiezen. Aangezien al onze producten voldoen aan de hoogste mogelijke kwaliteitseisen, prijstechnisch scherp zijn en wij u een uitzonderlijke service bieden is het uw investering dan ook dubbel en dwars waard.

Innovatieve projecten

RHF is deelnamepartner in verscheidene innovatieve projecten met de TU Delft, TU Eindhoven en Philips. Nog altijd blijven wij onze diensten en producten verder ontwikkelen.

Bekijk ons laatst ontwikkelde matras

Kijk onder Laatste nieuws voor de nieuwste producten en andere vormen van dienstverlening op het gebied van lekker slapen.

Mocht u vragen nog ideeën hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen per mail: per mail of telefonisch 070-3387010

Stichting Thuiswinkel Certificaat
CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2016   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag