Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Waarom Royal Health Foam

Waarom kiezen voor een matras van Royal Health Foam?

Wij kunnen van alles over onszelf vertellen, maar dit vertellen klanten over ons.

Sinds 1998 maken wij matrassen waarbij comfort en ventilatie het uitgangspunt is. Onze visie is dat echt comfort alleen bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast bieden wij al onze matrassen op proef zonder kosten of addertjes onder het gras.

  • Voor écht lekker slapen: Royal Health Foam biedt matrassen die echt lekker slapen, goed ventileren, koel slapen bevorderen, lichamelijke klachten kunnen verlichten en veilig zijn. Royal Health Foam kiest voor duurzame koudschuim en traagschuim matrassen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.
  • Gratis 45 dagen proefslapen: Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% geld terug garantie en mag u omruilen zo vaak als nodig is.
  • Matrassen in 4 hardheden: Elk lichaam is anders en zou feitelijk een andere hardheid nodig hebben. Met de juiste hardheid kunnen veel lichamelijke klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Wij leveren daarom standaard al onze matrassen in vier verschillende hardheden (Soft, Medium, Firm en Extra Firm).
  • Gratis bezorging in Benelux: Royal Health Foam bezorgt alle matrassen in samenspraak met u gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.
  • Eigen showroom: Royal Health Foam heeft een eigen fabrieksshowroom waar alle matrassen kunnen worden vergeleken en gevoeld. In de showroom helpt Royal Health Foam haar klanten bij het kiezen van het best mogelijke matras en geven kundige medewerkers eerlijk en persoonlijk advies.
  • Direct van fabriek: Royal Health Foam ontwikkelt en produceert haar eigen matrassen en levert dus direct van de fabriek aan de consument. Royal Health Foam werkt niet met winkels zodat de prijs voor écht lekker slapen op een duurzaam kwaliteitsmatras betaalbaar blijft.
  • 10 jaar garantie: Royal Health Foam  biedt tot 5 jaar volledige niet-aflopende garantie en tot 10 jaar afbouwende garantie.
  • Medisch gekwalificeerd en gecertificeerd: Royal Health Foam matrassen zijn officieel gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen van ziekenhuizen. De ventilerende Royal Health Foam matrassen bieden oplossingen voor lichamelijke klachten en slaapproblemen en worden al jaren gebruikt door gerenommeerde Nederlandse ziekenhuizen waaronder Bronovo en het AMC.
  • Online bestellen 24/7: Royal Health Foam maakt het online bestellen van matrassen eenvoudig en veilig. Royal Health Foam is al sinds 1998 actief op internet, is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie en helpt haar klanten ook telefonisch bij het maken van de juiste keuze.
  • Bewezen innovatie: Royal Health Foam is de bedenker en maker van bewezen innovaties op slaapgebied. Royal Health Foam werkt steeds aan nog betere oplossingen voor écht lekker slapen en werkte al samen met bekwame partners zoals o.a. TU Delft en Philips.

Win-Win-Win

Wanneer u een Royal Health Foam matras koopt bent u veel meer dan een nummer voor ons. Voor ons is de werkelijk win-win-situatie het belangrijkste en dit betekent dat we allereerst echt goede matrassen maken maar ook bijzondere service verlenen. Onze inzet om voor een werkelijk win-win-situatie te gaan heeft er aan bijgedragen dat wij de best mogelijke matrassen maken. Voor de meeste commerciële bedrijven is winst de primaire doelstelling. Onze primaire doelstelling en bedrijfsfilosofie is echter om een oprechte win-win-situatie te realiseren. Dit resulteert erin dat wij er alles aan doen dat iedereen in het proces wint: u, onze leveranciers en wijzelf. Het is echt hartverwarmend hoe wij constateren dat de win-win-win filosofie echt uit te voeren en bereikbaar is.

Voortdurend nieuwe grenzen verkennen van comfort

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en producten die onze klanten echt helpen om gezond en goed te kunnen slapen. Daarom kiezen wij alleen voor het allerbeste schuim dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Onze schuimleverancier wordt niet voor niets de Rolls Royce onder de schuimers genoemd. Ons koud- en traagschuim is medisch gekwalificeerd en voldoet dus aan de hoogste veiligheidsnormen.

Als je bedenkt dat u ongeveer één derde van uw tijd op uw matras doorbrengt, is het gewoon logisch om voor een echt goed matras te kiezen. Aangezien al onze producten voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, prijstechnisch scherp zijn en wij u een uitzonderlijke service bieden is het uw investering dan ook dubbel en dwars waard.

Innovatieve projecten

RHF is deelnamepartner in verscheidene innovatieve projecten met de TU Delft, TU Eindhoven en Philips. Nog altijd blijven wij onze diensten en producten verder ontwikkelen.

Bekijk ons laatst ontwikkelde matras

Kijk onder Laatste nieuws voor de nieuwste producten en andere vormen van dienstverlening op het gebied van lekker slapen.

Mocht u vragen of ideeën hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen per mail: per mail of telefonisch 070-3387010