Het beste traagschuim matras van Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Beste traagschuim matras 2016 / 2017

Beste traagschuim matras 2016 / 2017

Het beste traagschuim matras van Royal Health Foam

Ons beste traagschuim matras is zonder twijfel de Premium Support. Met dit matras hebben vooral mensen met lichamelijke klachten enorm veel baat maar ook mensen die gewoon een heerlijk matras zoeken. Het matras biedt veel comfort en heeft eigenlijk alles in huis om een goed en fijn matras te zijn. De Premium Support is gemaakt naar aanleiding van de Original Support wat het matras is waar wij met Royal Health Foam mee begonnen zijn. De Original Support hebben we dus op een aantal punten verbeterd en de verbeterde versie is de Premium Support geworden.

De Premium Support heeft een HR 65 koudschuim onderkant en 9 cm traagschuim met een blokjes profiel. Het blokjesprofiel zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt omdraaien en dat de bovenzijde nog iets minder druk geeft en meer voegt naar uw lichaam. Het blokjesprofiel zorgt ook voor een betere ventilatie. De Premium Support is niet alleen het beste traagschuim matras maar ook het traagschuim matras binnen ons assortiment dat wij het meest verkopen én het minst retour krijgen.

De natuurlijke Tencel tijk zorgt voor een goede vochtopname en voelt zijdezacht aan. De tijk is gemakkelijk afritsbaar en wasbaar op 60 graden (huisstofmijt dodend). De opbouw van het matras is perfect. De koudschuim onderlaag HR 65 is ons beste koudschuim en de 9 cm traagschuim bovenlaag is precies hetzelfde medisch gekwalificeerde schuim dat wij aan ziekenhuizen leveren. Met de Premium Support haalt u niet alleen een heerlijk traagschuim matras in huis maar ook nog eens ons beste traagschuim matras.

Al 3 jaar achter elkaar is het Premium Support matras ons beste traagschuim matras. Het Premium Support matras garandeert zwevend slapen met minimale drukpunten waardoor een heerlijk lig-comfort gerealiseerd wordt. Het matras is 25 cm dik en is het matras binnen ons assortiment dat alle technische mogelijkheden is huis heeft. Zo heeft het matras een 3D zijden en zijn de schuimlagen door middel van waterbasis lijm verlijmd voor optimale ventilatie. Hierdoor is dit traagschuim matras niet warm en blijft het matras droog en fris.

Met de Premium Support matras koopt u niet alleen ons beste traagschuim matras maar wellicht ook nog eens hét beste traagschuim matras. Als u werkelijk heerlijk wilt slapen én volledig uitgerust wilt opstaan is de Premium Support het matras voor u.

Best verkochte koudschuim matras

Bekijk ook ons beste koudschuim matras
Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: